Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń UKS Sokół Rykoszyn
CentralMID Tactiek prawidłowa
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Daar is Celić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celić speelt de bal door. Leitao heeft problemen om de bal te vangen. Leitao geeft een hoge lob. Celić is nu in balbezit. Paal!

2e minuut.
Wojtoń met een sublieme pass. Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao geeft een hoge lob. Celić springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Obara de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 1:0

19e minuut.
Tabares probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniewski speelt de bal door. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Piszpan onderschept slim de pass. Staniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Magro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar geeft de bal voor. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 1:1

24e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao passt de bal met de wreef. Celić rent richting de bal. Celić schiet op doel. Obara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 2:1

32e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 3:1

34e minuut.
Piszpan geeft een hoge lob. Leitao is nu in balbezit. Leitao passt de bal in één keer door. Celić is nu in balbezit. Celić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 48%, UKS Sokół Rykoszyn 52%.
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 3:1

46e minuut.
Amahit komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lozano speelt de bal door. Leitao rent richting de bal. Leitao passt de bal in één keer door. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Najjar speelt de bal door. Taillandier rent richting de bal. Taillandier geeft de bal voor. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taillandier zal de hoekschop nemen. Amahit kopt de bal weg. Daar is Araúz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 3:2

55e minuut.
Bucourt geeft de bal voor. Klungelig pakt Taillandier de bal. Taillandier passt de bal in één keer door. Daar is Amahit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lozano speelt de bal door. Leitao rent richting de bal. Leitao met een sublieme pass. Celić is nu in balbezit. Celić haalt uit met een fantastische trap. Obara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Celić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leitao neemt de hoekschop. Celić maakt een snoekduik en kopt de bal. Obara bokst de bal weg.

75e minuut.
Taillandier neemt de hoekschop. Klungelig pakt Amahit de bal. Saklambaç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amahit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araúz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jáuregui bokst de bal weg. Paal! Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 3:3

87e minuut.
Bucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Taillandier bereikt de bal nog maar net als eerste. Taillandier speelt de bal door. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Araúz passt de bal met de wreef. Daar is Taillandier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taillandier met een sublieme pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 59%, UKS Sokół Rykoszyn 41%.
Olimpia Prostyń - UKS Sokół Rykoszyn 3:4