Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team FC Ciapki
4-4-7 Tactiek Nowa 2022
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
7 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Perosa kopt de bal weg. De Page met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Bogdan bokst de bal weg. Barrientos rent richting de bal. Barrientos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page passt de bal met de wreef. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley draait met de bal, schiet en ... Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Lanza de bal. De Page is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonetig. Bonetig krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bonetig rent richting de bal. Bonetig passt de bal in één keer door. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews haalt uit met een fantastische trap. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 2:0

36e minuut.
Beldham met een sublieme pass. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza schiet op doel. Franklin probeert de bal aan de voet te houden. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Giordano is nu in balbezit. Giordano geeft een hoge lob. Zdrilic kopt de bal weg. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali schiet op doel. Bogdan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De Page geeft de bal voor. Zdrilic rent richting de bal. Rodríguez Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 58%, FC Ciapki 42%.
Silent Sokker Team - FC Ciapki 2:1

68e minuut.
De Page passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrilic bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page is nu in balbezit. De Page draait met de bal, schiet en ... Bogdan bokst de bal weg.

70e minuut.
Shipley rent richting de bal. Wingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley rent richting de bal. Shipley draait met de bal, schiet en ... Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:1

71e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Brabham heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:2

75e minuut.
Gastoldi is nu in balbezit. Wingall rent richting de bal. Met opzet legt Gastoldi zijn tegenspeler op de grond. Wingall moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wingall kan niet meer verder spelen. Galioto komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Giordano onderschept slim de pass. Giordano speelt de bal door. Hocking geeft de bal voor. Daar is Pasquali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Gastoldi controleert de bal met de borst. Gastoldi passt de bal met de wreef. Giordano is nu in balbezit. Giordano geeft de bal voor. Rodríguez Lanza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 61%, FC Ciapki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Franklin geeft een hoge lob. Inworp. De Page zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Lanza heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Lanza schiet op doel. Bogdan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 71%, FC Ciapki 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:3

108e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza passt de bal met de wreef. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

115e minuut.
Doeltrap. Tutić trapt de bal weg. Waite kopt de bal weg. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Crews is nu in balbezit. Inworp. Crews met de inworp. Bonetig rent richting de bal. Bonetig geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 52%, FC Ciapki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Barrientos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 3:4
---
Zdrilic neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 4:4
---
Pasquali legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 4:5
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Crews neemt zijn aanloop. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Rodríguez Lanza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 4:6
---
Shipley legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Ciapki 5:6
---
Giordano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Waite legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Vâlcu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
---
Beldham kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---