Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTAŃSCY WOJOWINICY Łask Panthers
nówka Tactiek b
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 65.4
solid Schieten outstanding
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


14e minuut.
Juskowiak geeft een lange en hoge pass. Ziep heeft problemen om de bal te vangen. Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico geeft een lange en hoge pass. Borsuk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hueico rent richting de bal. Hueico geeft een hoge lob. Bajek kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hueico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pałubicki bokst de bal weg.

20e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Yakovlev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żurański. Yakovlev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juskowiak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Łask Panthers 0:1

22e minuut.
Cândido met een sublieme pass. Hueico is nu in balbezit. Hueico met een sublieme pass. Borsuk rent richting de bal. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Juskowiak speelt de bal door. Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico geeft een lange en hoge pass. Borsuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cândido rent richting de bal. Cândido passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hueico de bal. Hueico geeft een hoge lob. Borsuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałubicki bokst de bal weg.

34e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juskowiak met de inworp. Cândido probeert naar een medespeler te passen. Borsuk rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hueico neemt de hoekschop. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Cândido onderschept slim de pass. Einzinger rent richting de bal. Cândido met een sublieme pass. Hueico rent richting de bal. Hueico geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk rent richting de bal. Borsuk draait met de bal, schiet en ... Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hueico rent richting de bal. Hueico geeft een lange en hoge pass. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk schiet op doel. Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Łask Panthers 0:2

44e minuut.
Laska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziep geeft een lange en hoge pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Einzinger de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 61%, Łask Panthers 39%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Łask Panthers 0:2

48e minuut.
Hueico probeert naar een medespeler te passen. Borsuk is nu in balbezit. Żurański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borsuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borsuk komt bij de bal en schiet. Pałubicki bokst de bal weg.

52e minuut.
Hueico met de inworp. Cândido rent richting de bal. Cândido passt de bal met de wreef. Borsuk rent richting de bal. Borsuk draait met de bal, schiet en ... Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Adamczak is nu in balbezit. Doreski rent richting de bal. Adamczak onderschept slim de pass. Adamczak geeft een hoge lob. Filipski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bajek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juskowiak met de inworp. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak geeft een lange en hoge pass. Yakovlev kopt de bal weg. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset begaat een overtreding. Hueico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cândido zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yakovlev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cândido met een sublieme pass. Hueico is nu in balbezit. Hueico geeft de bal voor. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 59%, Łask Panthers 41%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Łask Panthers 0:2