Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Werewolfs Ząbkowskie Legiony ZL`11
mur Tactiek gwałt
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
33 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 51.1
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Niculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vazquez probeert naar een medespeler te passen. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Skup is nu in balbezit. Skup draait met de bal, schiet en ... Cyra bokst de bal weg.

3e minuut.
Filipek met de inworp. Pfuetzenreuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuetzenreuter geeft een lange en hoge pass. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel. Cyra bokst de bal weg.

6e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Maszkiewicz onderschept slim de pass. Skup rent richting de bal. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Cyra bokst de bal weg. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Torlasco de bal. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki met een sublieme pass. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Biscay is nu in balbezit. Skup onderschept slim de pass. Skup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Pfuetzenreuter speelt de bal door. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:2

17e minuut.
Niculescu rent richting de bal. Niculescu geeft een lange en hoge pass. Biscay bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup verovert de bal door een tackle van achteren. Skup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pfuetzenreuter probeert de bal aan de voet te houden. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Vazquez kopt de bal weg. Skup is nu in balbezit. Skup draait met de bal, schiet en ... Cyra bokst de bal weg.

20e minuut.
Vogels passt de bal met de wreef. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh passt de bal in één keer door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Filipek neemt de hoekschop. Balogh kopt de bal weg. Klungelig pakt Pfuetzenreuter de bal. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Pfuetzenreuter met de inworp. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:3

24e minuut.
Niedbalski probeert naar een medespeler te passen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Biscay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galusso probeert naar een medespeler te passen. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipek met een snelle inworp. Pfuetzenreuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:4

30e minuut.
Galusso is nu in balbezit. Galusso passt de bal in één keer door. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup is nu in balbezit. Skup draait met de bal, schiet en ... Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Torlasco heeft problemen om de bal te vangen. Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal met de wreef. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Otrocki met een sublieme pass. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zabłocki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zabłocki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zabłocki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tymrowski de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:4

41e minuut.
Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk speelt de bal door. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 46%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 54%.
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:4

53e minuut.
Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Weymar onderschept slim de pass. Vazquez geeft een lange en hoge pass. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Cyra bokst de bal weg. Skup rent richting de bal. Skup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Balogh met een sublieme pass. Filipek rent richting de bal. Filipek passt de bal zonder na te denken. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Skup controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biscay neemt vlug de vrije trap. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tymrowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Filipek de bal. Filipek met een sublieme pass. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 3:4

66e minuut.
Filipek probeert naar een medespeler te passen. Otrocki met een sublieme pass. Niedbalski met een sublieme pass. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weymar met een snelle inworp. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torlasco de bal. Torlasco schiet op doel. Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfuetzenreuter met een snelle inworp. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skup rent richting de bal. Skup draait met de bal, schiet en ... Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Maszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyra speelt de bal door. Filipek kopt de bal weg. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Byczyński bokst de bal weg.

74e minuut.
Filipek passt de bal zonder na te denken. Tymrowski is nu in balbezit. Puc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tymrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torlasco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek passt de bal zonder na te denken. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel. Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 4:4

81e minuut.
Niculescu controleert de bal met de borst. Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal zonder na te denken. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Filipek is nu in balbezit. Pfuetzenreuter verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuetzenreuter passt de bal met de wreef. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 43%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Vazquez kopt de bal weg. Galusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup onderschept slim de pass. Skup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 4:5

95e minuut.
Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal zonder na te denken. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 5:5

98e minuut.
Pfuetzenreuter verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuetzenreuter passt de bal zonder na te denken. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Skup is nu in balbezit. Skup schiet op doel. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

101e minuut.
Pfuetzenreuter onderschept slim de pass. Pfuetzenreuter geeft de bal voor. Skup is nu in balbezit. Skup draait met de bal, schiet en ... Cyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 5:6

102e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Skup onderschept slim de pass. Vogels geeft een hoge lob. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Byczyński bokst de bal weg. Weymar heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 6:6

105e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 7:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 46%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 54%.
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 7:6

106e minuut.
Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Filipek speelt de bal door. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

111e minuut.
Otrocki passt de bal met de wreef. Galusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusso geeft de bal voor. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Byczyński bokst de bal weg.

112e minuut.
Niculescu geeft een hoge lob. Inworp. Balogh met de inworp. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Filipek geeft de bal voor. Klungelig pakt Torlasco de bal. Niculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Torlasco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 8:6

116e minuut.
Inworp. Balogh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Torlasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco schiet op doel. Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 9:6

117e minuut.
Vazquez is nu in balbezit. Vazquez geeft een hoge lob. Košarac rent richting de bal. Skup verovert de bal door een tackle van achteren. Skup haalt uit met een fantastische trap. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

120e minuut.
Filipek geeft een lange en hoge pass. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 51%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 49%.
FC Werewolfs - Ząbkowskie Legiony ZL`11 9:6