Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUKS Gorzkowice Fc Azulgrana
5-3-2 - c Tactiek abc
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 51
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Herjólfsson passt de bal zonder na te denken. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koryzna bokst de bal weg.

14e minuut.
Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop-Mambety verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nhật Hùng. Nhật Hùng krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cieza met de inworp. Coroianu rent richting de bal. Michałowski begaat een overtreding. Michałowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
de Loore passt de bal zonder na te denken. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajmak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kajmak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Diop-Mambety geeft een hoge lob. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov begaat een overtreding. Əmirbəyov krijgt een gele kaart. Herjólfsson raakt geblesseerd tijdens het duel. de Loore komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 58%, Fc Azulgrana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 0:0

46e minuut.
Diţă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
de Loore passt de bal in één keer door. Dalmaz rent richting de bal. Diop-Mambety onderschept slim de pass. Cieza geeft de bal voor. Herjólfsson springt en kopt de bal. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Michałowski passt de bal met de wreef. Cieza is nu in balbezit. Cieza passt de bal met de wreef. Diop-Mambety bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop-Mambety haalt uit met een fantastische trap. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żabski komt het veld opgelopen. Gatzemeier komt het veld opgelopen. Žák komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Prestipino is nu in balbezit. Prestipino geeft de bal voor. Diop-Mambety rent richting de bal. Diop-Mambety draait met de bal, schiet en ... Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 1:0

75e minuut.
Gatzemeier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dalmaz de bal. Dalmaz geeft een lange en hoge pass. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Muslin geeft een lange en hoge pass. Benincasa rent richting de bal. Żabski onderschept slim de pass. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 1:1

87e minuut.
Bochowicz is nu in balbezit. Bochowicz geeft een lange en hoge pass. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu geeft de bal voor. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Benincasa is nu in balbezit. Gatzemeier onderschept slim de pass. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 65%, Fc Azulgrana 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Gatzemeier passt de bal in één keer door. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák geeft de bal voor. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 1:2

93e minuut.
Gatzemeier rent richting de bal. Muslin rent richting de bal. Gatzemeier met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

98e minuut.
Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák geeft de bal voor. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

100e minuut.
Glinka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Əmirbəyov de bal. Herjólfsson is nu in balbezit. Herjólfsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 2:2

103e minuut.
Dalmaz geeft een lange en hoge pass. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu geeft de bal voor. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 66%, Fc Azulgrana 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 2:2

110e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Diop-Mambety stond buitenspel. Nhật Hùng maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żabski kopt de bal weg. Muslin rent richting de bal. Muslin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 62%, Fc Azulgrana 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Muslin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 2:3
---
Diop-Mambety neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Żabski neemt zijn aanloop. Koryzna bokst de bal weg.
---
Herjólfsson neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 3:3
---
Coroianu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Koryzna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 3:4
---
de Loore neemt de penalty, wat een uithaal! Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 4:4
---
Gatzemeier kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Michałowski neemt zijn aanloop. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Žák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Koryzna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag.
---
Cieza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Fc Azulgrana 5:4
---