Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GedaniaGdańsk Gryf Bielawa
2000002 Tactiek lewe na 5
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
51.2 gemiddelde waardering 68.5
good Schieten formidable
solid Passen formidable
good Verdedigen incredible


10e minuut.
Zarrabeitia probeert naar een medespeler te passen. Pshininin rent richting de bal. Pshininin speelt de bal door. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miłowski heeft problemen om de bal te vangen. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń verovert de bal door een tackle van achteren. Medoń geeft de bal voor. Jeliński rent richting de bal. Jeliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gamla passt de bal zonder na te denken. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor passt de bal zonder na te denken. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gamla speelt de bal door. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeliński de bal. Kosakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Medoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiaderny speelt de bal door. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor geeft de bal voor. Jeliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
de Gomar Flor passt de bal met de wreef. Veiga is nu in balbezit. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor geeft de bal voor. Jeliński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Kosakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - Gryf Bielawa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 59%, Gryf Bielawa 41%.
GedaniaGdańsk - Gryf Bielawa 0:1

51e minuut.
Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla geeft de bal voor. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel. Kosakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
de Gomar Flor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tardy. de Gomar Flor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jeliński springt en kopt de bal. Kosakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Wiaderny speelt de bal door. Gamla probeert naar een medespeler te passen. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Jeliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gamla onderschept slim de pass. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń geeft een hoge lob. Jeliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gamla met een sublieme pass. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Kosakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka passt de bal zonder na te denken. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla schiet op doel. Kosakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - Gryf Bielawa 0:2

77e minuut.
Prunea probeert de bal met de borst te controleren. Davidson geeft een lange en hoge pass. Jędrzejczak probeert de bal met de borst te controleren. Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Veiga probeert naar een medespeler te passen. Gamla speelt de bal door. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Kosakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 66%, Gryf Bielawa 34%.
GedaniaGdańsk - Gryf Bielawa 0:2