Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: SARA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15762
503 Service Unavailable Strzelec Ursynoow
sky nowa 6 odwr Tactiek strzelec_ms
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuper verovert de bal door een tackle van achteren. Szulimowski rent richting de bal. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Partenon passt de bal in één keer door. Ángel is nu in balbezit. Ángel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Bryce met de inworp. Bas geeft een hoge lob. Wąsowski springt en kopt de bal. Dybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - Strzelec Ursynoow 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt Gieroba de bal. Gieroba geeft een hoge lob. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce geeft een lange en hoge pass. Wąsowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel geeft de bal voor. Carreño rent richting de bal. Carreño haalt uit met een fantastische trap. Gamezardashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
503 Service Unavailable - Strzelec Ursynoow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 503 Service Unavailable 51%, Strzelec Ursynoow 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
503 Service Unavailable - Strzelec Ursynoow 1:1

46e minuut.
Bojkiewicz komt het veld opgelopen. Sierotnik komt het veld opgelopen. Jazbec komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cărtărescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Nazábal de bal. Nazábal passt de bal zonder na te denken. Carreño is nu in balbezit. Carreño draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Bas rent richting de bal. Szulimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gieroba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulimowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szulimowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba geeft de bal voor. Nazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bryce passt de bal met de wreef. Wąsowski is nu in balbezit. Garczarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wąsowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jazbec kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dybowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Garczarczyk met een snelle inworp. Szulimowski geeft een hoge lob. Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Carreño rent richting de bal. Carreño haalt uit met een fantastische trap. Gamezardashvili bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ángel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - Strzelec Ursynoow 1:2

84e minuut.
Bojkiewicz rent richting de bal. Bojkiewicz passt de bal met de wreef. Ángel rent richting de bal. Ángel schiet op doel. Gamezardashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - Strzelec Ursynoow 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 503 Service Unavailable 51%, Strzelec Ursynoow 49%.
503 Service Unavailable - Strzelec Ursynoow 1:3