Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NihillistTeam Witch
johny433 Tactiek 532McwPM
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Neculau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Proudfoot is nu in balbezit. Toboła begaat een overtreding. Toboła krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Doeltrap. Arriaga trapt de bal weg. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen probeert naar een medespeler te passen. Neculau geeft een lange en hoge pass. Arriaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Truie geeft een hoge lob. Szyc kopt de bal weg. Belen heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:0

30e minuut.
Gapiński rent richting de bal. Gapiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Głusejdo de bal. Chancellor rent richting de bal. Chancellor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Głusejdo onderschept slim de pass. Głusejdo passt de bal in één keer door. Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Loots passt de bal met de wreef. Toboła is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Proudfoot ... Strafschop! Proudfoot is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Toboła roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Toboła kan niet meer verder spelen. Zabijakin komt het veld opgelopen. Chancellor legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NihillistTeam - Witch 1:1

43e minuut.
Jędrusik met een sublieme pass. Grzelczak rent richting de bal. Gajos rent richting de bal. Grzelczak onderschept slim de pass. Grzelczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Neculau met de inworp. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin schiet op doel. Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NihillistTeam 45%, Witch 55%.
NihillistTeam - Witch 1:2

46e minuut.
Soplica geeft een lange en hoge pass. Neculau geeft de bal voor. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin draait met de bal, schiet en ... Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:3

50e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Daar is Szyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:4

55e minuut.
Ngọc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thiện passt de bal in één keer door. Gapiński rent richting de bal. Gapiński probeert naar een medespeler te passen. Zabijakin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:5

58e minuut.
Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński passt de bal zonder na te denken. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:6

60e minuut.
Neculau met de inworp. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc geeft een hoge lob. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chancellor rent richting de bal. Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski schiet op doel. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gapiński passt de bal in één keer door. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap. Belen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Schuurmans de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 1:7

69e minuut.
Jędrusik met een sublieme pass. Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans passt de bal met de wreef. Jędrusik rent richting de bal. Jędrusik geeft de bal voor. Ngọc Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Truie rent richting de bal. Hrust onderschept slim de pass. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 2:7

86e minuut.
Jędrusik geeft een lange en hoge pass. Daar is Gapiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gapiński probeert naar een medespeler te passen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin draait met de bal, schiet en ... Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Witch 2:8

87e minuut.
Belen passt de bal met de wreef. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos begaat een overtreding. Gajos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NihillistTeam 42%, Witch 58%.
NihillistTeam - Witch 2:8