Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ursus Warszawa ks danonki
2 Tactiek mymu
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.6 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Fay met de inworp. Góngora rent richting de bal. Góngora geeft een lange en hoge pass. Bağ maakt een snoekduik en kopt de bal. Pop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - ks danonki 1:0

9e minuut.
Chunyu rent richting de bal. Dimitrescu begaat een overtreding. Chunyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Wissen kopt de bal weg. Klungelig pakt Soto de bal. Kobel is nu in balbezit. Kobel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay met een sublieme pass. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski geeft de bal voor. Bağ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
van Wissen is nu in balbezit. van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Soto de bal onder controle te krijgen. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu draait met de bal, schiet en ... Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bjeloglav probeert naar een medespeler te passen. van Wissen met een sublieme pass. Kobel is nu in balbezit. Kobel passt de bal in één keer door. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Góngora geeft de bal voor. Daar is Lambot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Liszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrito is nu in balbezit. Chunyu verovert de bal door een tackle van achteren. Chunyu schiet op doel. Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Chunyu rent richting de bal. Chunyu passt de bal in één keer door. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Wissen neemt de hoekschop. Cruz springt en kopt de bal. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Romano met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Chunyu rent richting de bal. Chunyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ory maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kobel rent richting de bal. Tellioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tellioğlu krijgt een gele kaart. Kobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chunyu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Chunyu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tellioğlu. Tellioğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 52%, ks danonki 48%.
FC Ursus Warszawa - ks danonki 1:0

46e minuut.
Darnowski komt het veld opgelopen. Grbović komt het veld opgelopen. Grzechowiak komt het veld opgelopen. Kasimír komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel is nu in balbezit. Kobel passt de bal in één keer door. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu draait met de bal, schiet en ... Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Kobel krijgt zijn hoofd ertegen. Oliver bokst de bal weg. Chunyu heeft problemen om de bal te vangen. Chunyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Grzechowiak kopt de bal weg. Daar is Kasimír, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasimír geeft een hoge lob. Bağ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - ks danonki 2:0

51e minuut.
Lambot met een snelle inworp. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lambot met een snelle inworp. Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu schiet op doel. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjeloglav is nu in balbezit. Bjeloglav schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - ks danonki 2:1

54e minuut.
Daar is Darnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz speelt de bal door. Kobel is nu in balbezit. Kobel draait met de bal, schiet en ... Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Klungelig pakt Soto de bal. Soto geeft een hoge lob. Rujoiu geeft de bal voor. Romano speelt de bal door. van Wissen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Wissen zal de hoekschop nemen. Cruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. van Wissen is nu in balbezit. van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Oliver met een harde bal richting middenveld. Romano kopt de bal weg. Kobel is nu in balbezit. Bjeloglav is nu in balbezit. Bjeloglav draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Wissen is nu in balbezit. van Wissen geeft een lange en hoge pass. Chunyu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chunyu passt de bal in één keer door. Cruz rent richting de bal. Cruz speelt de bal door. Kobel rent richting de bal. Kobel haalt uit met een fantastische trap. Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rujoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Wissen kopt de bal weg. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel is nu in balbezit. Kobel draait met de bal, schiet en ... Oliver bokst de bal weg. Chunyu rent richting de bal. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu is nu in balbezit. Kobel is nu in balbezit. Chunyu rent richting de bal. Chunyu draait met de bal, schiet en ... Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel rent richting de bal. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. Oliver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ursus Warszawa - ks danonki 2:2

86e minuut.
Made passt de bal in één keer door. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Bağ is nu in balbezit. Bağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - ks danonki 3:2

87e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz met een sublieme pass. Kobel is nu in balbezit. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu schiet op doel. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 66%, ks danonki 34%.
FC Ursus Warszawa - ks danonki 3:2