Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki KKS TurPoz
343 dla att Tactiek OPTIMAL
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 39
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Trelecki rent richting de bal. Trelecki geeft een lange en hoge pass. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Reményi de bal. Serra rent richting de bal. Hankovský met een sublieme pass. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Fernandez de bal. Gracés begaat een overtreding. Fernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cunial met een snel genomen vrije trap. Gyulai maakt een snoekduik en kopt de bal. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mealha speelt de bal door. Klungelig pakt Gyulai de bal. Ceplo begaat een overtreding. Ceplo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ceplo passt de bal in één keer door. Cunial speelt de bal door. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fernandez draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal aan de voet te houden. Schneeberger speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Iwanicki de bal onder controle te krijgen. Trelecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fernandez kan de bal niet met de borst controleren. Fernandez passt de bal zonder na te denken. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Inworp. Hankovský met een snelle inworp. Reményi met een sublieme pass. Hankovský geeft een lange en hoge pass. Fernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. Padrón bokst de bal weg.

21e minuut.
Cunial met een sublieme pass. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez schiet op doel. Gracés probeert de bal aan de voet te houden. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:2

23e minuut.
Gqosha kan de bal niet met de borst controleren. Cunial speelt de bal door. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Schneeberger heeft problemen om de bal te vangen. Hankovský onderschept slim de pass. Hankovský probeert naar een medespeler te passen. Gyulai rent richting de bal. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg.

28e minuut.
Tiendalli is nu in balbezit. Tiendalli geeft een lange en hoge pass. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:3

31e minuut.
Hankovský probeert naar een medespeler te passen. Trelecki met een sublieme pass. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:4

32e minuut.
Cunial bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki rent richting de bal. Trelecki passt de bal zonder na te denken. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez schiet op doel. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gyulai rent richting de bal. Gyulai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:5

34e minuut.
Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gqosha geeft een hoge lob. Cunial kopt de bal weg. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Hankovský passt de bal met de wreef. Znaczko probeert naar een medespeler te passen. Trelecki met een sublieme pass. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:6

39e minuut.
Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai probeert naar een medespeler te passen. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cunial is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avila. Cunial raakt geblesseerd tijdens het duel. Cunial zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gyulai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:7

41e minuut.
Serra rent richting de bal. Gyulai onderschept slim de pass. Hankovský geeft de bal voor. Fernandez rent richting de bal. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:8

43e minuut.
bin Mohd Zainu probeert de bal met de borst te controleren. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu passt de bal in één keer door. bin Mohd Zainu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zainu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ceplo probeert naar een medespeler te passen. Trelecki geeft de bal voor. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 75%, KKS TurPoz 25%.
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:9

47e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Cunial bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunial speelt de bal door. Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Sinagov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hankovský kopt de bal weg. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai passt de bal met de wreef. Fernandez rent richting de bal. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ceplo kan de bal niet met de borst controleren. Gyulai is nu in balbezit. Znaczko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyulai raakt geblesseerd tijdens het duel. Gyulai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Padrón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:10

55e minuut.
Hankovský met een snelle inworp. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai passt de bal zonder na te denken. Reményi is nu in balbezit. Reményi geeft de bal voor. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Gracés heeft problemen om de bal te vangen. Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:11

57e minuut.
Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Cunial geeft de bal voor. Gracés kopt de bal weg. Trelecki met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernandez rent richting de bal. De bal raakt de paal. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:12

61e minuut.
Reményi speelt de bal door. Cunial rent richting de bal. Cunial probeert naar een medespeler te passen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Trelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankovský onderschept slim de pass. Hankovský speelt de bal door. Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel. Padrón bokst de bal weg.

66e minuut.
Trelecki met een sublieme pass. Cunial is nu in balbezit. Cunial geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gyulai de bal. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Reményi is nu in balbezit. Reményi passt de bal in één keer door. Cunial speelt de bal door. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:13

70e minuut.
Reményi heeft problemen om de bal te vangen. Reményi geeft een hoge lob. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Trane komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Trelecki speelt de bal door. Cunial rent richting de bal. Cunial geeft de bal voor. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Soejandri komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Cunial bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunial passt de bal met de wreef. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Trane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Klungelig pakt Sinagov de bal. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:14

83e minuut.
Mealha geeft een hoge lob. Fernandez kan de bal niet met de borst controleren. Fernandez passt de bal in één keer door. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cunial zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trelecki rent richting de bal. Trelecki geeft een hoge lob. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gyulai kopt de bal weg. Fernandez rent richting de bal. Gqosha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gqosha krijgt een gele kaart. Fernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyulai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 79%, KKS TurPoz 21%.
FC Naród Legnicki - KKS TurPoz 0:15