Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojownicy Końca Stawki GKS Strzemięcin Grudziądz
5-4-1 Tactiek Exp Team
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten excellent
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Fernandès kopt de bal weg. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas met een sublieme pass. Klungelig pakt Rokne de bal. Rokne draait met de bal, schiet en ... Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Mishaelov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štrauss is nu in balbezit. Štrauss haalt uit met een fantastische trap. Mignone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 1:0

13e minuut.
Memmo speelt de bal door. Vacas heeft problemen om de bal te vangen. Vacas met een sublieme pass. Rokne rent richting de bal. Rokne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nachayssi trapt de bal weg. Domalíp geeft een hoge lob. Memmo is nu in balbezit. Rabín rent richting de bal. Rabín schiet op doel. Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kełkowiecki passt de bal zonder na te denken. Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Rokne is nu in balbezit. Vacas rent richting de bal. Vacas schiet op doel. Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Grześkowiak geeft een hoge lob. Brøndum bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmo onderschept slim de pass. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Memmo is nu in balbezit. Brøndum probeert naar een medespeler te passen. Memmo probeert naar een medespeler te passen. Rabín is nu in balbezit. Rabín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vacas probeert naar een medespeler te passen. Memmo rent richting de bal. Memmo geeft een hoge lob. Rokne is nu in balbezit. Rokne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci geeft een lange en hoge pass. Baretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrauss onderschept slim de pass. Štrauss haalt uit met een fantastische trap. Mignone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Štrauss met een sublieme pass. Stefaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniuk passt de bal zonder na te denken. Štrauss is nu in balbezit. Štrauss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Rabín de bal. Rabín probeert naar een medespeler te passen. Memmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmo geeft de bal voor. Rokne maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stefaniuk kopt de bal weg. Štrauss is nu in balbezit. Baretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrauss verovert de bal door een tackle van achteren. Štrauss schiet op doel. Mignone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Štrauss rent richting de bal. De bal raakt de paal. Štrauss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojownicy Końca Stawki 55%, GKS Strzemięcin Grudziądz 45%.
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:0

52e minuut.
Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Golin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rabín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vacas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Vacas is nu in balbezit. Vacas haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:1

71e minuut.
Wołczyk probeert de bal aan de voet te houden. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Barón is nu in balbezit. Štrauss onderschept slim de pass. Štrauss schiet op doel. Mignone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fernandès geeft een hoge lob. Rabín kopt de bal weg. Memmo geeft de bal voor. Rokne springt en kopt de bal. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:2

77e minuut.
Domalíp verovert de bal door een tackle van achteren. Stefaniuk onderschept slim de pass. Stefaniuk passt de bal zonder na te denken. Štrauss rent richting de bal. Štrauss haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Daar is Wołczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzeszek met een sublieme pass. Golin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín verovert de bal door een tackle van achteren. Rabín draait met de bal, schiet en ... Nachayssi bokst de bal weg. Brøndum probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Memmo neemt de hoekschop. Rabín maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:3

84e minuut.
Kełkowiecki passt de bal zonder na te denken. Fernandès met een sublieme pass. Daar is Memmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memmo geeft een lange en hoge pass. Rokne krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

86e minuut.
Vacas probeert naar een medespeler te passen. Rokne is nu in balbezit. Grześkowiak begaat een overtreding. Rokne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domalíp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojownicy Końca Stawki 62%, GKS Strzemięcin Grudziądz 38%.
Wojownicy Końca Stawki - GKS Strzemięcin Grudziądz 2:3