Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bolemin FC Koło STAR
3232 2.0 Tactiek Taka sobie taksa
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Inworp. Łuszczyca met een snelle inworp. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft de bal voor. Bourdon springt en kopt de bal. Parzonka bokst de bal weg.

5e minuut.
Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička geeft een hoge lob. Colauti rent richting de bal. Colauti schiet op doel. Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 1:0

8e minuut.
Leone passt de bal met de wreef. Hruštička rent richting de bal. Hruštička passt de bal in één keer door. Colauti is nu in balbezit. Colauti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Łuszczyca speelt de bal door. Ciocan rent richting de bal. Szeles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szeles krijgt een gele kaart. Ciocan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciocan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bourdon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Colauti onderschept slim de pass. Bartołowicz met een sublieme pass. Szeles kopt de bal weg. Sugrañes rent richting de bal. Sugrañes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tetwin speelt de bal door. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een hoge lob. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Łuszczyca kopt de bal weg. Szeles rent richting de bal. Szeles passt de bal zonder na te denken. Cvetković geeft een hoge lob. Bourdon krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Petryna kopt de bal weg. Zjawin probeert naar een medespeler te passen. Colauti rent richting de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 2:0

29e minuut.
Leone rent richting de bal. Tetwin begaat een overtreding. Leone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garrido Canales zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colauti is nu in balbezit. Colauti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Topszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topszewski geeft de bal voor. Colauti kan de bal niet met de borst controleren. Colauti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 3:0

37e minuut.
Sugrañes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rejman de bal onder controle te krijgen. Topszewski is nu in balbezit. Colauti verovert de bal door een tackle van achteren. Colauti schiet op doel. Bartołowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colauti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hruštička zal de hoekschop nemen. Sugrañes kopt de bal weg. Garrido Canales heeft problemen om de bal te vangen. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 4:0

41e minuut.
Peynircioğlu geeft de bal voor. Hruštička met een sublieme pass. Colauti heeft problemen om de bal te vangen. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Leone kopt de bal weg. Klungelig pakt Rejman de bal. Garrido Canales rent richting de bal. Sugrañes is nu in balbezit. Sugrañes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 53%, FC Koło STAR 47%.
FC Bolemin - FC Koło STAR 4:0

49e minuut.
Sugrañes is nu in balbezit. Sugrañes met een sublieme pass. Colauti is nu in balbezit. Colauti draait met de bal, schiet en ... Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 5:0

50e minuut.
Kikowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fordamski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeles is nu in balbezit. Ciocan onderschept slim de pass. Ciocan geeft de bal voor. Bourdon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raczkowski komt het veld opgelopen. Zlatkovič komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zlatkovič kopt de bal weg. Garrido Canales is nu in balbezit. Daar is Raczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Topszewski kopt de bal weg. Hruštička rent richting de bal. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 6:0

75e minuut.
Zlatkovič passt de bal met de wreef. Raczkowski rent richting de bal. Raczkowski geeft de bal voor. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Topszewski geeft een hoge lob. Zjawin geeft een hoge lob. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Koło STAR 7:0

85e minuut.
Bartołowicz met een sublieme pass. Cvetković kopt de bal weg. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een hoge lob. Bourdon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 55%, FC Koło STAR 45%.
FC Bolemin - FC Koło STAR 7:0