Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vexel Tauzen FC
442 Defend Tactiek expelliarmus
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Čirjak rent richting de bal. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki schiet op doel. Bercovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:1

13e minuut.
Erić geeft een hoge lob. Balajti probeert naar een medespeler te passen. Ślęczka rent richting de bal. Raidam onderschept slim de pass. Raidam schiet op doel. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian passt de bal in één keer door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Bercovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raidam maakt een snoekduik en kopt de bal. Bercovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:2

17e minuut.
Doruch probeert naar een medespeler te passen. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Erić is nu in balbezit. Woodward onderschept slim de pass. Woodward draait met de bal, schiet en ... Fiorella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Chesi controleert de bal met de borst. Balajti rent richting de bal. Balajti met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Balajti rent richting de bal. Balajti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 56%, Tauzen FC 44%.
Vexel - Tauzen FC 0:2

50e minuut.
Kwilecki onderschept slim de pass. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Brihuneţ maakt een afschuwelijke overtreding. Brihuneţ is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Balajti geeft de bal voor. Kwilecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Trojan ... Strafschop! Kwilecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwilecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:3

56e minuut.
Kwilecki kopt de bal weg. Gabrian rent richting de bal. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doruch kopt de bal weg. Chesi heeft problemen om de bal te vangen. Woodward tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woodward krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kwilecki kopt de bal weg. Raidam rent richting de bal. Plitica rent richting de bal. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki is nu in balbezit. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Bercovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Chesi met een sublieme pass. Gabrian rent richting de bal. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kełkowiecki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Plitica geeft een lange en hoge pass. Fiorella met een sublieme pass. Gabrian kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Bercovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:4

83e minuut.
Fiorella met een harde bal richting middenveld. Gabrian geeft de bal voor. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Bercovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:5

85e minuut.
Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Bercovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:6

87e minuut.
Ivaneža controleert de bal met de borst. Ivaneža passt de bal met de wreef. Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:7

90e minuut.
Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal in één keer door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Tauzen FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 58%, Tauzen FC 42%.
Vexel - Tauzen FC 0:8