Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Puq Festung Breslau FC
n Tactiek Festung
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 56.4
good Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Demay kopt de bal weg. Chetruşca geeft de bal voor. Żbikowski probeert de bal aan de voet te houden. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kulewicz geeft de bal voor. Nawałka kopt de bal weg. Demay probeert de bal aan de voet te houden. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. Lisichkov bokst de bal weg.

11e minuut.
Mańkowski kan de bal niet met de borst controleren. Mańkowski passt de bal in één keer door. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel. Lisichkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 0:1

13e minuut.
Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Brejza is nu in balbezit. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 0:2

18e minuut.
Maleńczuk is nu in balbezit. Brejza rent richting de bal. Demay is nu in balbezit. Brejza onderschept slim de pass. Brejza schiet op doel. Lisichkov bokst de bal weg. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 0:3

21e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Chetruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chetruşca geeft een hoge lob. Nawałka springt en kopt de bal. Lisichkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski geeft een hoge lob. Daar is Żbikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Nawałka geeft de bal voor. Daar is Atłachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel. Lisichkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 0:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chetruşca met een snelle inworp. Mańkowski geeft een hoge lob. Nawałka springt en kopt de bal. Lisichkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 0:5

45e minuut.
Inworp. Chetruşca met de inworp. Daar is Mańkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Nawałka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 74%, Festung Breslau FC 26%.
LKS Puq - Festung Breslau FC 0:5

46e minuut.
Kicuła komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ślepowron kopt de bal weg. Scheidegger geeft een lange en hoge pass. Brejza kopt de bal weg. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Demay rent richting de bal. Demay geeft de bal voor. Inworp. Chetruşca met de inworp. Mańkowski met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kranc probeert naar een medespeler te passen. Alekperovas is nu in balbezit. Chetruşca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chetruşca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Kicuła heeft problemen om de bal te vangen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mańkowski. Mańkowski krijgt een gele kaart. Sofian moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sofian kan niet meer verder spelen. Skrzat komt het veld opgelopen. Kranc met een snel genomen vrije trap. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Statev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:5

65e minuut.
Scheidegger passt de bal met de wreef. Maleńczuk is nu in balbezit. Nieto Cortés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieto Cortés krijgt een gele kaart. Maleńczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ślepowron neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ślepowron kopt de bal weg. Klungelig pakt Túñez de bal. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:6

69e minuut.
Atłachowicz geeft een lange en hoge pass. Mańkowski kopt de bal weg. Nawałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza schiet op doel. Lisichkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:7

72e minuut.
Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz rent richting de bal. Ślepowron onderschept slim de pass. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Brejza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Maleńczuk geeft de bal voor. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Demay bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza onderschept slim de pass. Brejza schiet op doel. Lisichkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:8

86e minuut.
Scheidegger geeft de bal voor. Nawałka kopt de bal weg. Brejza is nu in balbezit. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:9

87e minuut.
Inworp. Pochroń komt het veld opgelopen. Morgiewicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Scheidegger geeft een lange en hoge pass. Atłachowicz rent richting de bal. Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza draait met de bal, schiet en ... Morgiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 65%, Festung Breslau FC 35%.
LKS Puq - Festung Breslau FC 1:10