Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mościska FC Trzycierz
Nowa Testowa Tactiek 361.01
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 61.7
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Cononenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cononenco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bănuţă de bal. Bănuţă schiet op doel. Lach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 0:1

11e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kambur geeft de bal voor. Grochowalski geeft een lange en hoge pass. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel. Lach bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Alancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănuţă is nu in balbezit. Alancewicz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alancewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník verovert de bal door een tackle van achteren. Plesník met een sublieme pass. Efremov rent richting de bal. Efremov draait met de bal, schiet en ... Lach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Radu de bal. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Lach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 0:2

30e minuut.
Kreek geeft de bal voor. Bănuţă is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Frade ... Strafschop! Frade krijgt een gele kaart. Bănuţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bănuţă neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 0:3

32e minuut.
Radu rent richting de bal. Efremov verovert de bal door een tackle van achteren. Efremov probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pedemonte onderschept slim de pass. Pedemonte probeert naar een medespeler te passen. Minh Phương met een sublieme pass. Efremov rent richting de bal. Efremov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Radu kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Camus stond buitenspel. Kreek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minh Phương kopt de bal weg. Bănuţă is nu in balbezit. Lach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 0:4

45e minuut.
Kałuszewski passt de bal in één keer door. Cononenco is nu in balbezit. Cononenco speelt de bal door. Efremov is nu in balbezit. Efremov schiet op doel. Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 66%, FC Trzycierz 34%.
AC Mościska - FC Trzycierz 0:4

48e minuut.
Kreek onderschept slim de pass. Kreek met een sublieme pass. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 0:5

50e minuut.
Efremov geeft een hoge lob. Frade kopt de bal weg. Klungelig pakt Kambur de bal. Efremov rent richting de bal. Efremov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Lach trapt de bal weg. Radu kopt de bal weg. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răducioiu geeft de bal voor. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 1:5

53e minuut.
Frade onderschept slim de pass. Efremov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radu. Radu krijgt een gele kaart. Efremov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cononenco komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Adışen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Grochowalski rent richting de bal. Grochowalski geeft een lange en hoge pass. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă schiet op doel. Lach probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Efremov passt de bal zonder na te denken. Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương speelt de bal door. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă schiet op doel. Lach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazimierczak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Chmielak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. Efremov rent richting de bal. Efremov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 1:6

65e minuut.
Bechuano probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczak is nu in balbezit. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Grochowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cononenco rent richting de bal. Cononenco speelt de bal door. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Efremov speelt de bal door. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Minh Phương passt de bal zonder na te denken. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Lach probeert wanhopig de bal te grijpen. Frade probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 1:7

78e minuut.
Cononenco is nu in balbezit. Cononenco geeft de bal voor. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă schiet op doel. Lach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 1:8

79e minuut.
Minh Phương rent richting de bal. Minh Phương passt de bal in één keer door. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov draait met de bal, schiet en ... Lach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - FC Trzycierz 1:9

83e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Daar is Frade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov draait met de bal, schiet en ... Lach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 71%, FC Trzycierz 29%.
AC Mościska - FC Trzycierz 1:9