Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Oziery
Taktyczka Tactiek skrzy532hura+2
65% Balbezit 35%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten very good
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


10e minuut.
Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń rent richting de bal. Madoń geeft een hoge lob. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Glück kopt de bal weg. Zub rent richting de bal. Zub passt de bal met de wreef. Türkdoğan rent richting de bal. Türkdoğan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Madoń geeft de bal voor. Carvajal rent richting de bal. Bahjat speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Madoń verovert de bal door een tackle van achteren. Szumek is nu in balbezit. Szumek geeft een lange en hoge pass. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Oziery 1:0

37e minuut.
Wołyniec geeft een hoge lob. Inworp. Szumek met de inworp. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Białkowski met de inworp. Piwko rent richting de bal. Met opzet legt Zub zijn tegenspeler op de grond. Piwko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 35%, Oziery 65%.
Geoświry FC - Oziery 1:0

46e minuut.
Türkdoğan is nu in balbezit. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal in één keer door. Türkdoğan rent richting de bal. Türkdoğan draait met de bal, schiet en ... Opdenacker bokst de bal weg.

51e minuut.
Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Piwko rent richting de bal. Piwko passt de bal met de wreef. Piekarz heeft problemen om de bal te vangen. Piekarz draait met de bal, schiet en ... Giugni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Piekarz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hinteregger zal de hoekschop nemen. Piekarz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hinteregger passt de bal met de wreef. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl passt de bal in één keer door. Piekarz rent richting de bal. Piekarz schiet op doel. Giugni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Doeltrap. Giugni met een harde bal richting middenveld. Piwko kopt de bal weg. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 24%, Oziery 76%.
Geoświry FC - Oziery 1:0