Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco Forward Poznań
4312 Tactiek at sz1
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 70.3
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


5e minuut.
Muntenuş onderschept slim de pass. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş passt de bal in één keer door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Forward Poznań 0:1

10e minuut.
Spira met een sublieme pass. Gubán is nu in balbezit. Gubán passt de bal in één keer door. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Forward Poznań 0:2

12e minuut.
Szymiczek rent richting de bal. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Spira heeft problemen om de bal te vangen. Spira met een sublieme pass. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szymiczek passt de bal in één keer door. Spira rent richting de bal. Spira passt de bal met de wreef. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vlassopoulos met een sublieme pass. Gubán is nu in balbezit. Gubán passt de bal zonder na te denken. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte schiet op doel. Van de Gehuchte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Forward Poznań 0:3

26e minuut.
Szymiczek kopt de bal weg. Gubán is nu in balbezit. Caldeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gubán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gubán kan niet meer verder spelen. Scarabelli komt het veld opgelopen. Scarabelli met een snel genomen vrije trap. Szymiczek krijgt zijn hoofd ertegen. Van de Gehuchte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Forward Poznań 0:4

35e minuut.
Vlassopoulos speelt de bal door. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte passt de bal met de wreef. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte bokst de bal weg.

36e minuut.
Scarabelli met een sublieme pass. Inworp. Savorelli met een snelle inworp. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kolenda geeft een lange en hoge pass. Spira kopt de bal weg. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Forward Poznań 0:5

40e minuut.
Klungelig pakt Muntenuş de bal. Inworp. Di Gregorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 72%, Forward Poznań 28%.
KS Marco - Forward Poznań 0:5

49e minuut.
Kolenda is nu in balbezit. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş geeft de bal voor. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Lamonte rent richting de bal. Lamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli geeft de bal voor. Muntenuş kopt de bal weg. Lamonte heeft problemen om de bal te vangen. Lamonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sporcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş passt de bal in één keer door. Lamonte rent richting de bal. Lamonte draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş speelt de bal door. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Forward Poznań 0:6

87e minuut.
Lamonte passt de bal met de wreef. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte schiet op doel. Van de Gehuchte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Caldeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 76%, Forward Poznań 24%.
KS Marco - Forward Poznań 0:6