Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:43
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10000
KS Aluminium Konin FC SZWEDEROWO
k Tactiek kot3
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Budzyński passt de bal in één keer door. Testori rent richting de bal. Testori geeft de bal voor. Budzyński rent richting de bal. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 0:1

3e minuut.
Poruba verovert de bal door een tackle van achteren. Poruba geeft een lange en hoge pass. Stegeman heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Budzyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Maniu geeft de bal voor. Testori bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori met een sublieme pass. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tokarczuk kopt de bal weg. Testori is nu in balbezit. Testori geeft een lange en hoge pass. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 0:2

15e minuut.
Daar is Rouault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwarczewski onderschept slim de pass. Maniu is nu in balbezit. Maniu geeft de bal voor. Budzyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doradca geeft een lange en hoge pass. Topcia kopt de bal weg. Testori speelt de bal door. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Czupryn met een sublieme pass. Rouault rent richting de bal. Doradca begaat een overtreding. Doradca krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Tokarczuk de bal. Tokarczuk geeft een hoge lob. Riascos met een sublieme pass. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klepacki speelt de bal door. Riascos probeert de bal met de borst te controleren. Czupryn rent richting de bal. Topcia is nu in balbezit. Topcia schiet op doel. Klepacki bokst de bal weg. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński draait met de bal, schiet en ... Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 0:3

31e minuut.
Lemonias trapt de bal weg van het doel. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak passt de bal met de wreef. Daar is Czupryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czupryn schiet op doel. Lemonias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 1:3

37e minuut.
Daar is Pruśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topcia geeft de bal voor. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 1:4

38e minuut.
Czupryn passt de bal in één keer door. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny is nu in balbezit. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testori met de inworp. Topcia heeft problemen om de bal te vangen. Topcia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coruja de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 63%, FC SZWEDEROWO 37%.
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 1:4

46e minuut.
Basara komt het veld opgelopen. Choiński komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tokarczuk geeft een lange en hoge pass. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara probeert naar een medespeler te passen. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Coruja geeft de bal voor. Basara rent richting de bal. Doradca geeft een lange en hoge pass. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Głodowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal in één keer door. Topcia rent richting de bal. Topcia draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

67e minuut.
Basara met een sublieme pass. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński passt de bal in één keer door. Topcia rent richting de bal. Topcia schiet op doel. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stegeman heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 1:5

68e minuut.
Klungelig pakt Pruśniewski de bal. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Maniu passt de bal zonder na te denken. Coruja rent richting de bal. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 66%, FC SZWEDEROWO 34%.
KS Aluminium Konin - FC SZWEDEROWO 1:6