Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitch Please KS Czarni Nakło
Alfa 0.06b Tactiek 5-3-2 oryginał
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.8 gemiddelde waardering 64.7
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen solid


4e minuut.
Caicedo passt de bal met de wreef. Bührer is nu in balbezit. Daar is Bührer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bührer geeft een hoge lob. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Coca probeert de bal aan de voet te houden. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft een hoge lob. Drulović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu passt de bal in één keer door. Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft een hoge lob. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Drulović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymkiewicz. Drulović raakt geblesseerd tijdens het duel. Nichifor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caicedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Quisipilina bokst de bal weg.

29e minuut.
Bührer geeft de bal voor. Drulović kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellanca de bal. Caicedo rent richting de bal. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dağaş kopt de bal weg. Bührer rent richting de bal. Bührer passt de bal in één keer door. Drulović is nu in balbezit. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KS Czarni Nakło 0:1

40e minuut.
Dağdeviren met een sublieme pass. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu met een sublieme pass. Drulović is nu in balbezit. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
von Hof onderschept slim de pass. von Hof probeert naar een medespeler te passen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een lange en hoge pass. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nichifor kopt de bal weg. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 70%, KS Czarni Nakło 30%.
Pitch Please - KS Czarni Nakło 0:1

53e minuut.
Daar is Bellanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo is nu in balbezit. Keran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Keran naar de kleedkamers voor een vroege douche. Caicedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nichifor komt bij de bal en schiet. Quisipilina bokst de bal weg. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KS Czarni Nakło 0:2

54e minuut.
Białostocki rent richting de bal. Białostocki geeft een hoge lob. Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Drulović is nu in balbezit. Drulović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Coca geeft een hoge lob. Fulconis met een sublieme pass. Bührer speelt de bal door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KS Czarni Nakło 0:3

61e minuut.
Anastasakos rent richting de bal. Fulconis verovert de bal door een tackle van achteren. Bührer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer geeft de bal voor. Caicedo springt en kopt de bal. Quisipilina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Daar is Bührer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bührer speelt de bal door. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - KS Czarni Nakło 0:4

66e minuut.
López Ufarte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szymkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Coca de bal. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellanca probeert naar een medespeler te passen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een lange en hoge pass. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. Quisipilina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ... Quisipilina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft de bal voor. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Daar is Fulconis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bührer. Bührer krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu passt de bal in één keer door. Bührer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer geeft een hoge lob. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ermişoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Ermişoğlu geeft de bal voor. Quisipilina speelt de bal door. Nichifor geeft de bal voor. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. Quisipilina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 72%, KS Czarni Nakło 28%.
Pitch Please - KS Czarni Nakło 0:4