Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team II VIP Team Zielona Góra
Moja Tactiek 532niskoattt
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
52.2 gemiddelde waardering 65.4
good Schieten excellent
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Ibold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibold probeert naar een medespeler te passen. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Soroka is nu in balbezit. Soroka passt de bal in één keer door. De Khros is nu in balbezit. De Khros schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paravati probeert naar een medespeler te passen. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka passt de bal met de wreef. De Khros rent richting de bal. De Khros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ruszczyński met een snelle inworp. Ibold is nu in balbezit. Ibold geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Winter de bal. De Khros rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soroka zal de hoekschop nemen. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Soroka geeft een lange en hoge pass. Ibold kopt de bal weg. Öymen rent richting de bal. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:1

22e minuut.
Mendanha passt de bal met de wreef. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Öymen passt de bal in één keer door. Ibold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibold probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:3

35e minuut.
Öymen is nu in balbezit. Öymen geeft een lange en hoge pass. Mendanha is nu in balbezit. De Khros verovert de bal door een tackle van achteren. De Khros draait met de bal, schiet en ... Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ibold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibold passt de bal zonder na te denken. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. Grodzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:4

41e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal in één keer door. De Khros is nu in balbezit. De Khros haalt uit met een fantastische trap. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 58%, VIP Team Zielona Góra 42%.
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:4

46e minuut.
Skuza komt het veld opgelopen. Cieciula komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ibold is nu in balbezit. Daar is Ibold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibold geeft een hoge lob. Skuza is nu in balbezit. Skuza schiet op doel. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:5

67e minuut.
Żytomirski geeft een hoge lob. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibold verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ibold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bandırmalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibold geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mendanha onderschept slim de pass. Mendanha met een sublieme pass. Ibold rent richting de bal. Ibold speelt de bal door. Skuza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:6

82e minuut.
Borsuk speelt de bal door. Ibold rent richting de bal. Met opzet legt Škrada zijn tegenspeler op de grond. Škrada krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ibold is nu in balbezit. Ibold passt de bal met de wreef. Skuza is nu in balbezit. Skuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 52%, VIP Team Zielona Góra 48%.
Obrytka Team II - VIP Team Zielona Góra 0:7