Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.K.S. Victoria Szczawa Spędobydlińsk
ALL-IN 2K22.2 Tactiek true532 XD
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 66.4
solid Schieten formidable
good Passen formidable
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Kónya passt de bal met de wreef. Fernández Arenas rent richting de bal. Fernández Arenas passt de bal met de wreef. Daar is Orucoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucoğlu haalt uit met een fantastische trap. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Miszczyk geeft een hoge lob. Orucoğlu is nu in balbezit. Daedelow is nu in balbezit. Sixtos verovert de bal door een tackle van achteren. Sixtos draait met de bal, schiet en ... Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orucoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Velican met een sublieme pass. Cielecki geeft een hoge lob. Sixtos is nu in balbezit. Sixtos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki met een sublieme pass. Daar is Brčvak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fiszer geeft een lange en hoge pass. Sixtos controleert de bal met de borst. Orucoğlu is nu in balbezit. Orucoğlu schiet op doel. Velican probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Spędobydlińsk 0:1

30e minuut.
Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski passt de bal met de wreef. Szumanowski rent richting de bal. Sixtos onderschept slim de pass. Sixtos haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Brčvak heeft problemen om de bal te vangen. Daedelow probeert naar een medespeler te passen. Cielecki geeft een lange en hoge pass. Orucoğlu springt en kopt de bal. Velican bokst de bal weg.

32e minuut.
Fiszer passt de bal met de wreef. Głodowski rent richting de bal. Głodowski speelt de bal door. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos draait met de bal, schiet en ... Velican bokst de bal weg. Orucoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 62%, Spędobydlińsk 38%.
K.K.S. Victoria Szczawa - Spędobydlińsk 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Cielecki de bal. Cielecki speelt de bal door. Sixtos rent richting de bal. Sixtos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Spędobydlińsk 0:2

59e minuut.
Klungelig pakt Kónya de bal. Fiszer rent richting de bal. Kónya begaat een overtreding. Kónya krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Miszczyk is nu in balbezit. Miszczyk passt de bal in één keer door. Głodowski heeft problemen om de bal te vangen. Głodowski geeft een lange en hoge pass. Orucoğlu springt en kopt de bal. Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Orucoğlu passt de bal in één keer door. Cielecki geeft de bal voor. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Spędobydlińsk 0:3

64e minuut.
Utech rent richting de bal. Utech passt de bal in één keer door. Fortyn rent richting de bal. Orucoğlu onderschept slim de pass. Orucoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sixtos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Spędobydlińsk 0:4

70e minuut.
Głodowski met een sublieme pass. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčvak verovert de bal door een tackle van achteren. Sixtos onderschept slim de pass. Sixtos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordić komt het veld opgelopen. Śliwka komt het veld opgelopen. Uluerdem komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gordić passt de bal zonder na te denken. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki speelt de bal door. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski passt de bal zonder na te denken. Gordić is nu in balbezit. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cielecki met een snelle inworp. Gordić rent richting de bal. Gordić geeft een hoge lob. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ling-Song geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fortyn de bal. Gordić onderschept slim de pass. Gordić geeft een hoge lob. Śliwka springt en kopt de bal. Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 71%, Spędobydlińsk 29%.
K.K.S. Victoria Szczawa - Spędobydlińsk 0:4