Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa FC Kryry
moja Tactiek tren speeda nowa
43% Balbezit 57%
4% Spel op eigen helft 96%
68 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen formidabel
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Kulesza speelt de bal door. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 1:0

3e minuut.
Brosque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deyanov speelt de bal door. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Habuczki trapt de bal weg van het doel. Chibe met een sublieme pass. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 2:0

7e minuut.
Cassis geeft een hoge lob. Brosque speelt de bal door. Folgado rent richting de bal. Folgado schiet op doel. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 3:0

11e minuut.
Cramer met een snelle inworp. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza passt de bal zonder na te denken. Daar is Folgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 4:0

13e minuut.
Cramer rent richting de bal. Chibe onderschept slim de pass. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado schiet op doel. Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Chibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza is nu in balbezit. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 5:0

16e minuut.
Cramer heeft problemen om de bal te vangen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza probeert naar een medespeler te passen. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki bokst de bal weg. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brosque probeert naar een medespeler te passen. Backbrot met een sublieme pass. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 6:0

19e minuut.
Brosque speelt de bal door. Backbrot speelt de bal door. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 7:0

20e minuut.
Sanches geeft een lange en hoge pass. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Backbrot speelt de bal door. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Folgado rent richting de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 8:0

22e minuut.
Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza passt de bal in één keer door. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 9:0

24e minuut.
Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga probeert naar een medespeler te passen. Chibe met een sublieme pass. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 10:0

27e minuut.
Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque passt de bal in één keer door. Backbrot speelt de bal door. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Chibe de bal onder controle te krijgen. Kulesza is nu in balbezit. Klungelig pakt Kulesza de bal. Folgado rent richting de bal. Folgado schiet op doel. Habuczki bokst de bal weg. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 11:0

31e minuut.
Cramer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mycek de bal onder controle te krijgen. Kulesza rent richting de bal. Kulesza schiet op doel. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 12:0

32e minuut.
Backbrot speelt de bal door. Bianga rent richting de bal. Bianga probeert naar een medespeler te passen. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 13:0

34e minuut.
Tanasilović geeft een lange en hoge pass. Brosque kopt de bal weg. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza passt de bal met de wreef. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 14:0

36e minuut.
Chibe rent richting de bal. Chibe passt de bal zonder na te denken. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 15:0

37e minuut.
Brosque is nu in balbezit. Brosque passt de bal in één keer door. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 16:0

40e minuut.
Kulesza verovert de bal door een tackle van achteren. Kulesza probeert naar een medespeler te passen. Folgado rent richting de bal. Folgado schiet op doel. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 17:0

42e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal in één keer door. Chibe met een sublieme pass. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 18:0

44e minuut.
Deyanov met een sublieme pass. Chibe speelt de bal door. Folgado rent richting de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Habuczki met een harde bal richting middenveld. Brosque probeert naar een medespeler te passen. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulesza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Habuczki bokst de bal weg. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 6%, FC Kryry 94%.
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 18:0

47e minuut.
Brosque met de inworp. Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 19:0

48e minuut.
Brosque probeert naar een medespeler te passen. Habuczki speelt de bal door. Cramer kopt de bal weg. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Habuczki met een sublieme pass. Brosque rent richting de bal. Brosque passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Folgado de bal. Folgado schiet op doel. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 20:0

51e minuut.
Chibe probeert naar een medespeler te passen. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 21:0

53e minuut.
Cramer kopt de bal weg. Mycek heeft problemen om de bal te vangen. Kulesza probeert naar een medespeler te passen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Brosque kopt de bal weg. Kulesza speelt de bal door. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 22:0

55e minuut.
Chibe probeert naar een medespeler te passen. Backbrot is nu in balbezit. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chibe is nu in balbezit. Chibe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 23:0

57e minuut.
Kulesza is nu in balbezit. Kulesza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Folgado de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 24:0

60e minuut.
Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Chałas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brosque heeft problemen om de bal te vangen. Brosque passt de bal met de wreef. Backbrot met een sublieme pass. Klungelig pakt Chałas de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folgado rent richting de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 25:0

62e minuut.
Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas met een sublieme pass. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 26:0

64e minuut.
Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mycek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

65e minuut.
Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas speelt de bal door. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 27:0

67e minuut.
Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Chibe speelt de bal door. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 28:0

68e minuut.
Tanasilović geeft een hoge lob. Cramer kopt de bal weg. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chałas de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 29:0

69e minuut.
Drewek geeft een lange en hoge pass. Cramer kopt de bal weg. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 30:0

73e minuut.
Chibe verovert de bal door een tackle van achteren. Chibe passt de bal zonder na te denken. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Folgado met een sublieme pass. Backbrot is nu in balbezit. Backbrot passt de bal met de wreef. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chibe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habuczki speelt de bal door. Brosque met een sublieme pass. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. Habuczki bokst de bal weg. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 31:0

80e minuut.
Backbrot rent richting de bal. Backbrot met een sublieme pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 32:0

82e minuut.
Brosque rent richting de bal. Chałas rent richting de bal. Chałas passt de bal zonder na te denken. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel. Habuczki bokst de bal weg. Klungelig pakt Folgado de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 33:0

84e minuut.
Habuczki speelt de bal door. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque passt de bal zonder na te denken. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado draait met de bal, schiet en ... Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 34:0

87e minuut.
Backbrot met een sublieme pass. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado probeert naar een medespeler te passen. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 35:0

89e minuut.
Backbrot rent richting de bal. Backbrot passt de bal in één keer door. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Chałas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 36:0

90e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibe rent richting de bal. Chibe passt de bal in één keer door. Chałas is nu in balbezit. Chałas schiet op doel. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 2%, FC Kryry 98%.
Ostatni Grosz Cz-wa - FC Kryry 37:0