Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogień Lasowice ::: Viking Football Club :::
wittiolo Tactiek DiamonD
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
49.9 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Trường Vũ passt de bal in één keer door. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk passt de bal met de wreef. Bodurov rent richting de bal. Bodurov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Seniuk geeft een hoge lob. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov is nu in balbezit. Bodurov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 0:1

17e minuut.
Buffa probeert naar een medespeler te passen. Blaut kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrowolski de bal. Bodurov rent richting de bal. Bodurov haalt uit met een fantastische trap. Buffa bokst de bal weg.

22e minuut.
Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Trường Vũ rent richting de bal. Aparicio maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aparicio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aparicio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Zapolny speelt de bal door. Maertens rent richting de bal. Louvaris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Louvaris krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bodurov verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa rent richting de bal. Bodurov onderschept slim de pass. Bodurov schiet op doel. Buffa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kurpiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Blaut de bal. Blaut passt de bal met de wreef. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kurpiewski onderschept slim de pass. Kurpiewski met een sublieme pass. Lass bereikt de bal nog maar net als eerste. Lass geeft een hoge lob. Bodurov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Trường Vũ passt de bal met de wreef. Sitarek is nu in balbezit. Bodurov verovert de bal door een tackle van achteren. Bodurov draait met de bal, schiet en ... Buffa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 0:2

37e minuut.
Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lass is nu in balbezit. Maertens maakt een afschuwelijke overtreding. Maertens krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Trường Vũ passt de bal zonder na te denken. Seniuk is nu in balbezit. Ocypa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocypa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion onderschept slim de pass. Rolhion geeft de bal voor. Bodurov heeft problemen om de bal te vangen. Bodurov schiet op doel. Buffa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 72%, ::: Viking Football Club ::: 28%.
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 0:2

46e minuut.
Sahlman komt het veld opgelopen. Huszcza komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dobrowolski is nu in balbezit. Bodurov onderschept slim de pass. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pretterer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lass geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trường Vũ springt en kopt de bal. Buffa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Sirovec kopt de bal weg. Daar is Louvaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maertens is nu in balbezit. Maertens schiet op doel. Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:2

53e minuut.
Bodurov is nu in balbezit. Bodurov passt de bal zonder na te denken. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ schiet op doel. Buffa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keskindiş komt het veld opgelopen. Ugarteche komt het veld opgelopen. Lass met de inworp. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ geeft een hoge lob. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodurov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:4

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makay komt het veld opgelopen. Simães komt het veld opgelopen. Lass neemt de hoekschop. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães haalt uit met een fantastische trap. Buffa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:5

63e minuut.
Seniuk geeft een lange en hoge pass. Pretterer onderschept slim de pass. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Buffa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:6

67e minuut.
Makay geeft de bal voor. Dobrowolski is nu in balbezit. Simães onderschept slim de pass. Simães kan de bal niet met de borst controleren. Simães schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:7

69e minuut.
Seniuk met een sublieme pass. Simães is nu in balbezit. Simães met een sublieme pass. Daar is Trường Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ schiet op doel. Buffa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Makay is nu in balbezit. Makay passt de bal zonder na te denken. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... Dobrowolski probeert de bal aan de voet te houden. Buffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

77e minuut.
Seniuk rent richting de bal. Simães rent richting de bal. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Buffa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Buitenspel voor Simães. Goede buitenspelval van de verdediging. Codrescu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bellés verovert de bal door een tackle van achteren. Ruas verovert de bal door een tackle van achteren. Ruas passt de bal met de wreef. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Sahlman de bal. Seniuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keskindiş. Seniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seniuk wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lass is nu in balbezit. Sitarek geeft een hoge lob. Simães is nu in balbezit. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 69%, ::: Viking Football Club ::: 31%.
Łogień Lasowice - ::: Viking Football Club ::: 1:7