Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As team Bergman Hindenburg
bezpTEST2 Tactiek bergman
48% Balbezit 52%
99% Spel op eigen helft 1%
0 Doelpogingen 110
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 64.8
weak Schieten incredible
excellent Passen formidable
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Piñeiro speelt de bal door. Inworp. Uzelli met een snelle inworp. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne schiet op doel. Piñeiro bokst de bal weg. Reijne is nu in balbezit. Reijne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Piñeiro niet meer kan verder spelen. Kefalidis komt het veld opgelopen. Kefalidis trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reijne met een snelle inworp. Uzelli rent richting de bal. Uzelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kefalidis met een harde bal richting middenveld. Bonilha kopt de bal weg. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reijne is nu in balbezit. Reijne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kefalidis speelt de bal door. Bonilha kopt de bal weg. Reijne rent richting de bal. Reijne haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Reijne met de inworp. Uzelli met een sublieme pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:1

6e minuut.
Kefalidis met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met een snelle inworp. Reijne is nu in balbezit. Reijne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:2

8e minuut.
Kefalidis geeft een hoge lob. Inworp. Uzelli met een snelle inworp. Reijne rent richting de bal. Reijne schiet op doel. De bal raakt de paal. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő speelt de bal door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:3

10e minuut.
Reijne kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kefalidis met een snelle inworp. Reijne heeft problemen om de bal te vangen. Reijne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:4

11e minuut.
Kefalidis geeft de bal voor. Inworp. Uzelli met een snelle inworp. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne schiet op doel. Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne schiet op doel. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:5

12e minuut.
Daar is Kefalidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefalidis met een sublieme pass. Bonilha kopt de bal weg. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:6

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met de inworp. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Csörgő de bal. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:7

15e minuut.
Kefalidis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Uzelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:8

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reijne met een snelle inworp. Uzelli met een sublieme pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:9

18e minuut.
Csörgő kopt de bal weg. Reijne rent richting de bal. Reijne speelt de bal door. Daar is Csörgő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csörgő schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Emšo probeert naar een medespeler te passen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:10

20e minuut.
Ðogo probeert de bal met de borst te controleren. Kefalidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðogo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðogo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reijne rent richting de bal. Reijne haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis bokst de bal weg. Reijne is nu in balbezit. Reijne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:11

21e minuut.
Klungelig pakt Kefalidis de bal. Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. Bonilha kopt de bal weg. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:12

22e minuut.
Bonilha probeert naar een medespeler te passen. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis geeft een lange en hoge pass. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:13

24e minuut.
Uzelli heeft problemen om de bal te vangen. Uzelli speelt de bal door. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:14

25e minuut.
Kefalidis speelt de bal door. Bonilha kopt de bal weg. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kefalidis trapt de bal weg van het doel. Bonilha is nu in balbezit. Reijne maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Reijne moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Reijne schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Fierbânţeanu met een sublieme pass. Ðogo heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bonilha kopt de bal weg. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli met een sublieme pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:15

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emšo met een snelle inworp. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. Kefalidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:16

30e minuut.
Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csörgő rent richting de bal. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:17

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csörgő rent richting de bal. Csörgő schiet op doel. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:18

33e minuut.
Inworp. Uzelli met de inworp. Fierbânţeanu rent richting de bal. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:19

35e minuut.
Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:20

36e minuut.
Inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csörgő kan de bal niet met de borst controleren. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:21

38e minuut.
Inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csörgő controleert de bal met de borst. Csörgő schiet op doel. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kefalidis trapt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis bokst de bal weg. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:22

39e minuut.
Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kefalidis trapt de bal weg. Inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu kan de bal niet met de borst controleren. Fierbânţeanu draait met de bal, schiet en ... Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ðogo controleert de bal met de borst. Kefalidis met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uzelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kefalidis bokst de bal weg. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kefalidis bokst de bal weg. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:23

42e minuut.
Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. Bonilha kopt de bal weg. Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:24

43e minuut.
Kefalidis geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzelli zal de hoekschop nemen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Hruška rent richting de bal. Hruška passt de bal zonder na te denken. Fierbânţeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzelli rent richting de bal. Uzelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 100%, Bergman Hindenburg 0%.
As team - Bergman Hindenburg 0:24

46e minuut.
Ðogo heeft problemen om de bal te vangen. Ðogo passt de bal met de wreef. Fierbânţeanu speelt de bal door. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő schiet op doel. Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:25

47e minuut.
Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uzelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kefalidis trapt de bal weg. Bonilha kopt de bal weg. Uzelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:26

49e minuut.
Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Kefalidis bokst de bal weg. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:27

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:28

51e minuut.
Fierbânţeanu speelt de bal door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:29

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emšo met een snelle inworp. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:30

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo probeert de bal met de borst te controleren. Ðogo schiet op doel. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:31

54e minuut.
Uzelli met de inworp. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:32

56e minuut.
Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Fierbânţeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Csörgő de bal. Csörgő schiet op doel. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ðogo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:33

57e minuut.
Fierbânţeanu controleert de bal met de borst. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:34

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met de inworp. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:35

59e minuut.
Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uzelli neemt de hoekschop. Ðogo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:36

61e minuut.
Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:37

63e minuut.
Inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:38

64e minuut.
Csörgő met een sublieme pass. Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uzelli rent richting de bal. Uzelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Csörgő de bal. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:39

65e minuut.
Inworp. Uzelli met de inworp. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:40

67e minuut.
Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli passt de bal met de wreef. Csörgő met een sublieme pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Csörgő probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Emšo is nu in balbezit. Emšo passt de bal met de wreef. Csörgő rent richting de bal. Csörgő schiet op doel. Kefalidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzelli neemt de hoekschop. Ðogo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:41

69e minuut.
Csörgő kopt de bal weg. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo speelt de bal door. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. Kefalidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:42

71e minuut.
Kefalidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uzelli met de inworp. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu schiet op doel. Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uzelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kefalidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:43

72e minuut.
Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fierbânţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:44

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzelli zal de hoekschop nemen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:45

74e minuut.
Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csörgő controleert de bal met de borst. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Kefalidis bokst de bal weg. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:46

75e minuut.
Inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierbânţeanu controleert de bal met de borst. Fierbânţeanu schiet op doel. Kefalidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:47

77e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Kefalidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:48

79e minuut.
Csörgő haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. Bonilha kopt de bal weg. Uzelli rent richting de bal. Uzelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu speelt de bal door. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Kefalidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:49

81e minuut.
Daar is Hruška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruška speelt de bal door. Ðogo rent richting de bal. Csörgő rent richting de bal. Csörgő schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:50

82e minuut.
Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzelli zal de hoekschop nemen. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:51

83e minuut.
Uzelli met een snelle inworp. Csörgő kan de bal niet met de borst controleren. Csörgő speelt de bal door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:52

84e minuut.
Uzelli met de inworp. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:53

85e minuut.
Inworp. Uzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:54

86e minuut.
Kefalidis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelli met een snelle inworp. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu schiet op doel. Kefalidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Kefalidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:55

89e minuut.
Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzelli neemt de hoekschop. Ðogo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kefalidis trapt de bal weg. Bonilha kopt de bal weg. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Bergman Hindenburg 0:56

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 99%, Bergman Hindenburg 1%.
As team - Bergman Hindenburg 0:56