Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC FC Krościenko Wyżne
bg Tactiek wptd vol.1
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 67.6
zeer goed Schieten briljant
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kitek kopt de bal weg. Melegrinis rent richting de bal. Melegrinis geeft een lange en hoge pass. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết schiet op doel. Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Melegrinis probeert naar een medespeler te passen. Kiljan probeert naar een medespeler te passen. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết haalt uit met een fantastische trap. Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kiljan is nu in balbezit. Klungelig pakt Kiljan de bal. Kiljan geeft de bal voor. Pärna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 0:1

19e minuut.
Preste geeft een hoge lob. Pärna kopt de bal weg. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết draait met de bal, schiet en ... Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 0:2

23e minuut.
Kieszczyński kopt de bal weg. Melegrinis rent richting de bal. Melegrinis met een sublieme pass. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna schiet op doel. Escalona bokst de bal weg.

26e minuut.
Kiljan rent richting de bal. Kiljan geeft een lange en hoge pass. Pärna is nu in balbezit. Pärna haalt uit met een fantastische trap. Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 0:3

29e minuut.
Ślęzak is nu in balbezit. Ślęzak geeft de bal voor. Pärna rent richting de bal. Pärna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 0:4

30e minuut.
Fattore rent richting de bal. Fattore geeft een lange en hoge pass. Kitek probeert de bal met de borst te controleren. Kitek draait met de bal, schiet en ... Ladner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:4

31e minuut.
Dworzyński speelt de bal door. Melegrinis met een sublieme pass. Kiljan controleert de bal met de borst. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Belea onderschept slim de pass. Belea geeft de bal voor. Pärna kopt de bal weg. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết draait met de bal, schiet en ... Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Osetek kopt de bal weg. Belea is nu in balbezit. Belea met een sublieme pass. Klungelig pakt Pärna de bal. Pärna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fattore rent richting de bal. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea probeert naar een medespeler te passen. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna schiet op doel. Escalona bokst de bal weg. Moschetti heeft problemen om de bal te vangen. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 72%, FC Krościenko Wyżne 28%.
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:4

49e minuut.
Anh Quyết passt de bal zonder na te denken. Kiljan rent richting de bal. Kiljan geeft een lange en hoge pass. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:5

55e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal zonder na te denken. Pärna rent richting de bal. Pärna haalt uit met een fantastische trap. Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:6

66e minuut.
Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis probeert naar een medespeler te passen. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan geeft een lange en hoge pass. Pärna krijgt zijn hoofd ertegen. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tuesso probeert naar een medespeler te passen. Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis geeft de bal voor. Pärna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết haalt uit met een fantastische trap. Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:7

77e minuut.
Kiljan passt de bal met de wreef. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết geeft de bal voor. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuesso rent richting de bal. Pärna verovert de bal door een tackle van achteren. Pärna schiet op doel. Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:8

78e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea speelt de bal door. Kiljan is nu in balbezit. Kiljan geeft een hoge lob. Pärna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:9

86e minuut.
Răscanu is nu in balbezit. Melegrinis verovert de bal door een tackle van achteren. Melegrinis passt de bal met de wreef. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết draait met de bal, schiet en ... Escalona bokst de bal weg.

87e minuut.
Belea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melegrinis probeert naar een medespeler te passen. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis passt de bal in één keer door. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan geeft de bal voor. Pärna krijgt zijn hoofd ertegen. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Quyết kopt de bal weg. Daar is Reckling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärna is nu in balbezit. Pärna haalt uit met een fantastische trap. Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuesso bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belea zal de hoekschop nemen. Anh Quyết krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 73%, FC Krościenko Wyżne 27%.
FLaFLU DC - FC Krościenko Wyżne 1:9