Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 White power
Pasieka Tactiek II_65_1_51807
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 69.5
very good Schieten outstanding
good Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Kalociński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerkelä met de inworp. Nemere geeft een hoge lob. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hede is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede passt de bal zonder na te denken. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - White power 0:1

12e minuut.
Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nemere passt de bal in één keer door. Testino rent richting de bal. Testino passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu geeft de bal voor. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hede geeft een hoge lob. Nys heeft problemen om de bal te vangen. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Pasquali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ciubotariu speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova geeft een hoge lob. Hede krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - White power 0:2

25e minuut.
Testorio geeft een lange en hoge pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona begaat een overtreding. Bayona krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Hede de bal. Vargas is nu in balbezit. Hede onderschept slim de pass. Hede draait met de bal, schiet en ... Kalociński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nemere neemt de hoekschop. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasquali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - White power 0:3

30e minuut.
Nemere geeft een hoge lob. Testorio kopt de bal weg. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä geeft de bal voor. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Jeans probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Pasquali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - White power 0:4

44e minuut.
Martin geeft de bal voor. Kerkelä kopt de bal weg. Daar is Nys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 76%, White power 24%.
Richmond33 - White power 0:4

49e minuut.
Testino speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemere met een snelle inworp. Kerkelä geeft de bal voor. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - White power 0:5

56e minuut.
Hejmej met een snelle inworp. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas speelt de bal door. Revé heeft problemen om de bal te vangen. Revé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vianello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bledig komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Testino passt de bal zonder na te denken. Nemere probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een hoge lob. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino onderschept slim de pass. Testino geeft een hoge lob. Hede rent richting de bal. Hede geeft de bal voor. Pasquali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guligauskas de bal. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ciubotariu geeft een hoge lob. Tishurova kopt de bal weg. Klungelig pakt Hede de bal. Hede haalt uit met een fantastische trap. Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hede is nu in balbezit. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede onderschept slim de pass. Hede haalt uit met een fantastische trap. Pasquali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - White power 0:6

80e minuut.
Testino speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu met een sublieme pass. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Bledig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hejmej is nu in balbezit. Nemere begaat een overtreding. Hejmej wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 61%, White power 39%.
Richmond33 - White power 0:6