Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:45
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 33993
CWKS Penachin Wisła Stoki
masło2 Tactiek 532 lewy v2
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 69.5
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński passt de bal met de wreef. Servetli bereikt de bal nog maar net als eerste. Servetli geeft een hoge lob. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:1

6e minuut.
Servetli onderschept slim de pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă speelt de bal door. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap. Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Siontis is nu in balbezit. Dalí rent richting de bal. Carioca onderschept slim de pass. Carioca geeft een hoge lob. Busuioc springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Servetli met een sublieme pass. Prodan met een sublieme pass. Busuioc met een sublieme pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă schiet op doel. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Servetli onderschept slim de pass. Servetli speelt de bal door. Cincă rent richting de bal. Cincă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siontis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiodorkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Servetli passt de bal met de wreef. Prodan geeft een lange en hoge pass. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:2

17e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan probeert naar een medespeler te passen. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Carioca met een sublieme pass. Klungelig pakt Servetli de bal. Servetli geeft een lange en hoge pass. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:3

21e minuut.
Siontis heeft problemen om de bal te vangen. MacCrain probeert naar een medespeler te passen. Servetli probeert naar een medespeler te passen. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Busuioc maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuchen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu geeft een hoge lob. Cincă springt en kopt de bal. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tokuç kopt de bal weg. Servetli is nu in balbezit. Servetli probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft de bal voor. Džinić bokst de bal weg. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:4

26e minuut.
Ritz geeft een hoge lob. Inworp. Servetli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carioca is nu in balbezit. Carioca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szatkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokuç met de inworp. Servetli geeft een hoge lob. Busuioc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sibik heeft problemen om de bal te vangen. Sibik geeft een hoge lob. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft een lange en hoge pass. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Servetli zal de hoekschop nemen. Cincă krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

45e minuut.
Kuchen is nu in balbezit. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ... Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 86%, Wisła Stoki 14%.
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:4

46e minuut.
Zulueta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Halmos rent richting de bal. Toporny is nu in balbezit. Halmos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halmos krijgt een gele kaart. Toporny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doncu met een snel genomen vrije trap. Zulueta is nu in balbezit. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Džinić bokst de bal weg.

49e minuut.
Carioca geeft de bal voor. Zulueta kopt de bal weg. Daar is Warmuziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu onderschept slim de pass. Doncu passt de bal zonder na te denken. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Servetli geeft een hoge lob. Zulueta kopt de bal weg. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:5

57e minuut.
Ritz verovert de bal door een tackle van achteren. Ritz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Servetli met een snelle inworp. Carioca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Servetli onderschept slim de pass. Servetli passt de bal in één keer door. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuchen kan de bal niet met de borst controleren. Prodan geeft een lange en hoge pass. Busuioc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Toporny kopt de bal weg. Carioca heeft problemen om de bal te vangen. Carioca geeft een lange en hoge pass. Zulueta is nu in balbezit. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halmos rent richting de bal. Carioca begaat een overtreding. Carioca krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Szatkowski is nu in balbezit. Servetli begaat een overtreding. Szatkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sibik geeft een hoge lob. Busuioc kopt de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft de bal voor. Zulueta springt en kopt de bal. Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Busuioc kopt de bal weg. Halmos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carioca geeft een hoge lob. Busuioc maakt een snoekduik en kopt de bal. Džinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:6

78e minuut.
Popa is nu in balbezit. Carioca onderschept slim de pass. Carioca geeft een hoge lob. Busuioc rent richting de bal. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ritz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:7

85e minuut.
Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Busuioc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busuioc neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 83%, Wisła Stoki 17%.
CWKS Penachin - Wisła Stoki 0:8