Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vistula Gdańsk Piast Pawłowice
jak 2 Tactiek 2 A III L 1 W
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 69
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Meri is nu in balbezit. Meri met een sublieme pass. Pračko rent richting de bal. Pračko haalt uit met een fantastische trap. Piesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Łazarz heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk speelt de bal door. Jóelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics onderschept slim de pass. Jagodics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lizarazo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pračko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pračko raakt geblesseerd tijdens het duel. Lestofante kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Carril bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:1

15e minuut.
Jóelsson is nu in balbezit. Vachalovský onderschept slim de pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics schiet op doel. Pezzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pawlaczyk rent richting de bal. Giraudi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraudi speelt de bal door. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mantovani passt de bal in één keer door. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft de bal voor. Lestofante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:2

23e minuut.
Giraudi probeert naar een medespeler te passen. Mantovani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domagała. Domagała krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Thái Trung geeft een hoge lob. Inworp. Mantovani met een snelle inworp. Meri is nu in balbezit. Meri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lestofante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Piero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani geeft een hoge lob. Pračko maakt een snoekduik en kopt de bal. Carril bokst de bal weg. Siekierecki is nu in balbezit. Lestofante verovert de bal door een tackle van achteren. Lestofante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:4

34e minuut.
Lestofante is nu in balbezit. Lizarazo begaat een overtreding. Lestofante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantovani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lestofante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:5

35e minuut.
Siekierecki passt de bal met de wreef. Meri rent richting de bal. Meri met een sublieme pass. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jóelsson geeft een hoge lob. Meri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lizarazo. Meri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mantovani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 59%, Piast Pawłowice 41%.
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:5

62e minuut.
Contreras met een snelle inworp. Mantovani met een sublieme pass. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft de bal voor. Pračko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:6

63e minuut.
Siekierecki rent richting de bal. Pračko verovert de bal door een tackle van achteren. Pračko geeft een hoge lob. Lestofante heeft problemen om de bal te vangen. Lestofante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domagała speelt de bal door. Swan rent richting de bal. Swan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Jagodics. Goede buitenspelval van de verdediging. Sępek komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Carril met een harde bal richting middenveld. Mantovani met een sublieme pass. Meri is nu in balbezit. Meri geeft de bal voor. Carril probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nowotniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 55%, Piast Pawłowice 45%.
Vistula Gdańsk - Piast Pawłowice 0:6