Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Lotnik 1997 Poznań Żuraw Krzeszów
442 Tactiek wkurzonego_dzika
51% Balbezit 49%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 72.9
solid Schieten brilliant
adequate Passen incredible
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:1

14e minuut.
Oehlers onderschept slim de pass. Váczi onderschept slim de pass. Váczi geeft een lange en hoge pass. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Stamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:2

14e minuut.
Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Dante rent richting de bal. Dante passt de bal in één keer door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stamoulakis trapt de bal weg. Garyga kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Váczi speelt de bal door. Hopson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:3

20e minuut.
Valente kopt de bal weg. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi met een sublieme pass. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis bokst de bal weg.

22e minuut.
Hristolov geeft een lange en hoge pass. Dante rent richting de bal. Dante speelt de bal door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi verovert de bal door een tackle van achteren. Váczi passt de bal in één keer door. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Garyga met een sublieme pass. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal in één keer door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stamoulakis speelt de bal door. Váczi kopt de bal weg. Daar is Díaz Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Dante rent richting de bal. Dante passt de bal in één keer door. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Stamoulakis speelt de bal door. Garyga kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rugberg de bal onder controle te krijgen. Stamoulakis bokst de bal weg.

38e minuut.
Garyga geeft de bal voor. Oehlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:4

41e minuut.
Váczi geeft de bal voor. Hopson controleert de bal met de borst. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mena geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valente geeft een hoge lob. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hopson verovert de bal door een tackle van achteren. Hopson geeft een hoge lob. Garyga geeft een lange en hoge pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik 1997 Poznań 78%, Żuraw Krzeszów 22%.
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:4

46e minuut.
Váczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een hoge lob. Karniszowaty maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:5

47e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente met een sublieme pass. Daar is Dante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:6

50e minuut.
Kawulok geeft de bal voor. Dante kopt de bal weg. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:7

53e minuut.
Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Hristolov speelt de bal door. Váczi speelt de bal door. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Hristolov met een sublieme pass. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty schiet op doel. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:8

57e minuut.
Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Dante rent richting de bal. Garyga rent richting de bal. Garyga haalt uit met een fantastische trap. Rugberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Váczi met de inworp. Garyga geeft een hoge lob. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:9

67e minuut.
Váczi speelt de bal door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty onderschept slim de pass. Oehlers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oehlers krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Doeltrap. Stamoulakis trapt de bal weg. Váczi kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis bokst de bal weg.

71e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamoulakis probeert naar een medespeler te passen. Garyga kopt de bal weg. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karniszowaty passt de bal in één keer door. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente probeert naar een medespeler te passen. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rugberg speelt de bal door. Klungelig pakt Valente de bal. Valente geeft een hoge lob. Karniszowaty maakt een snoekduik en kopt de bal. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een lange en hoge pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:10

76e minuut.
Daar is Michałowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente is nu in balbezit. Valente passt de bal in één keer door. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel. Stamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:11

79e minuut.
Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een hoge lob. Dante rent richting de bal. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:12

86e minuut.
Michałowski geeft een hoge lob. Garyga speelt de bal door. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel. Stamoulakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:13

89e minuut.
Váczi passt de bal met de wreef. Karniszowaty met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik 1997 Poznań 79%, Żuraw Krzeszów 21%.
KS Lotnik 1997 Poznań - Żuraw Krzeszów 0:13