Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Football KS Polonia Skierniewice
Def Tactiek hola hola
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 68.5
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger is nu in balbezit. Opplinger passt de bal in één keer door. Daar is Buitenweg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:1

14e minuut.
Kaldenecker passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ met een sublieme pass. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski geeft de bal voor. Buitenweg springt en kopt de bal. Sorveteiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Frusina onderschept slim de pass. Frusina passt de bal in één keer door. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski geeft een hoge lob. Marti krijgt zijn hoofd ertegen. Sorveteiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:2

19e minuut.
Marti speelt de bal door. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski geeft een lange en hoge pass. Marti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:3

24e minuut.
Grudniewski geeft een lange en hoge pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg verovert de bal door een tackle van achteren. Buitenweg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:4

30e minuut.
Grudniewski geeft een hoge lob. Marti kopt de bal weg. Klungelig pakt Buitenweg de bal. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:5

34e minuut.
Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski speelt de bal door. Marti is nu in balbezit. Marti haalt uit met een fantastische trap. Sorveteiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:6

44e minuut.
Marti is nu in balbezit. Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marti verovert de bal door een tackle van achteren. Marti draait met de bal, schiet en ... Sorveteiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 88%, KS Polonia Skierniewice 12%.
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:7

47e minuut.
Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eklemović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eklemović geeft de bal voor. Marti rent richting de bal. Marti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:8

53e minuut.
Masztalski onderschept slim de pass. Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen geeft een lange en hoge pass. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... Sorveteiro bokst de bal weg. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:9

54e minuut.
Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger onderschept slim de pass. Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Eklemović heeft problemen om de bal te vangen. Eklemović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Opplinger is nu in balbezit. Opplinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marti rent richting de bal. Marti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sorveteiro trapt de bal weg van het doel. Daar is Eklemović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eklemović met een sublieme pass. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Opplinger passt de bal met de wreef. Eklemović rent richting de bal. Eklemović geeft de bal voor. Sorveteiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger passt de bal met de wreef. Daar is Eklemović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eklemović geeft een lange en hoge pass. Marti springt en kopt de bal. Sorveteiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Polowczyk is nu in balbezit. Grudniewski onderschept slim de pass. Grudniewski geeft een hoge lob. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:10

78e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski geeft een hoge lob. Marti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marti schiet op doel. Sorveteiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grudniewski met de inworp. Bondăreţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Opplinger onderschept slim de pass. Frusina geeft een hoge lob. Marti is nu in balbezit. Marti draait met de bal, schiet en ... Sorveteiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Martins geeft een lange en hoge pass. Ter Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski geeft een lange en hoge pass. Buitenweg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:11

85e minuut.
Di Biasio met een sublieme pass. Pucciani rent richting de bal. Pucciani passt de bal in één keer door. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:12

87e minuut.
Buitenweg rent richting de bal. Marti probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski geeft een lange en hoge pass. Marti springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:13

89e minuut.
Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski geeft een lange en hoge pass. Martins rent richting de bal. Marti onderschept slim de pass. Marti haalt uit met een fantastische trap. Sorveteiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 86%, KS Polonia Skierniewice 14%.
FC Football - KS Polonia Skierniewice 0:13