Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Highlander2016 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 346
Highlander2016 FC Expendable
PROOS Tactiek 343
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 23.4
average Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Blaždžiūnas geeft een hoge lob. Risom probeert de bal aan de voet te houden. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Expendable 1:0

13e minuut.
Blaždžiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Blaždžiūnas geeft een hoge lob. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar rent richting de bal. Avelar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Pârvulescu met de inworp. Błaszczykowski rent richting de bal. Błaszczykowski met een sublieme pass. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Expendable 2:0

21e minuut.
Ilingivakeq met een sublieme pass. Klungelig pakt Kjærulf de bal. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar schiet op doel. Svendsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski passt de bal zonder na te denken. Avelar probeert naar een medespeler te passen. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brandt geeft een hoge lob. Blaždžiūnas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kjærulf de bal. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dance speelt de bal door. Chirinos kopt de bal weg. Ilingivakeq probeert de bal aan de voet te houden. Baltzarson rent richting de bal. Baltzarson haalt uit met een fantastische trap. Dance kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Boldt verovert de bal door een tackle van achteren. Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Blaždžiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Avelar is nu in balbezit. Avelar haalt uit met een fantastische trap. Svendsen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 41%, FC Expendable 59%.
Highlander2016 - FC Expendable 2:0

54e minuut.
Avelar passt de bal met de wreef. Błaszczykowski is nu in balbezit. Błaszczykowski met een sublieme pass. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Criel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brandt de bal. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente schiet op doel. Svendsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Expendable 3:0

69e minuut.
Magalski probeert naar een medespeler te passen. Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Avelar passt de bal in één keer door. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Expendable 4:0

71e minuut.
Daneskov passt de bal zonder na te denken. Boldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Avelar draait met de bal, schiet en ... Svendsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 54%, FC Expendable 46%.
Highlander2016 - FC Expendable 4:0