Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:45
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Stadion im. Ivano Jovovica
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3618
CSKA Mielec Niebieskie Katowice
Drapała 4132 Tactiek Ultra ofensywna
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Merkiewski rent richting de bal. Greavu rent richting de bal. Merkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Merkiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Trąbek de bal. Służalec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trąbek. Trąbek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Doeltrap. Taniukiewicz met een harde bal richting middenveld. Patyczek kopt de bal weg. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Panait probeert wanhopig de bal te grijpen. Bocheński rent richting de bal. Bocheński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 2:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ringström stond buitenspel. Bagietas neemt vlug de vrije trap. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 3:0

16e minuut.
Becú rent richting de bal. Bocheński onderschept slim de pass. Bocheński passt de bal in één keer door. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dąbek met een sublieme pass. Becú is nu in balbezit. Patyczek onderschept slim de pass. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek passt de bal met de wreef. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Służalec controleert de bal met de borst. Służalec haalt uit met een fantastische trap. Taniukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 3:1

24e minuut.
Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Bocheński is nu in balbezit. Merkiewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Bocheński de bal. Bocheński draait met de bal, schiet en ... Panait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dziewicki onderschept slim de pass. Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski schiet op doel. Panait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 4:1

35e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Patyczek passt de bal met de wreef. Merkiewski heeft problemen om de bal te vangen. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap. Panait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 5:1

41e minuut.
Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel. Panait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 40%, Niebieskie Katowice 60%.
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 6:1

49e minuut.
Dziewicki geeft een hoge lob. Grozavu probeert de bal aan de voet te houden. Bocheński kopt de bal weg. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Opaliński passt de bal zonder na te denken. Lebel onderschept slim de pass. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 7:1

55e minuut.
Ringström speelt de bal door. Buitenspel voor Służalec. Goede buitenspelval van de verdediging. Starzewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Panait bokst de bal weg.

57e minuut.
Dziewicki geeft een hoge lob. Greavu heeft problemen om de bal te vangen. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski schiet op doel. Panait werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Bocheński is nu in balbezit. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 8:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opaliński met de inworp. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krydus met een sublieme pass. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas met een sublieme pass. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Panait bokst de bal weg.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Służalec de bal onder controle te krijgen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Belman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Opaliński de bal. Bocheński is nu in balbezit. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Bocheński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyczek met een sublieme pass. Bocheński is nu in balbezit. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Belman heeft problemen om de bal te vangen. Dąbek maakt een afschuwelijke overtreding. Belman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ringström rent richting de bal. Ringström haalt uit met een fantastische trap. Taniukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 8:2

86e minuut.
Ringström rent richting de bal. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas speelt de bal door. Bocheński heeft problemen om de bal te vangen. Bocheński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Greavu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 40%, Niebieskie Katowice 60%.
CSKA Mielec - Niebieskie Katowice 8:2