Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Capitano Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6844
FC Capitano Vienna Maniacs
Prässi2 Tactiek 442-1
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
25.4 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Siikasalo kopt de bal weg. Niederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederer passt de bal met de wreef. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler haalt uit met een fantastische trap. Seppälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuomenvirta heeft problemen om de bal te vangen. Lampe is nu in balbezit. Lampe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:1

8e minuut.
Lehtimäki geeft een lange en hoge pass. Zirps rent richting de bal. Zirps passt de bal met de wreef. Lampe is nu in balbezit. Lampe draait met de bal, schiet en ... Seppälä bokst de bal weg. Paal!

10e minuut.
Klosterhuber geeft de bal voor. Tuomenvirta heeft problemen om de bal te vangen. Lampe is nu in balbezit. Lampe draait met de bal, schiet en ... Seppälä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:2

12e minuut.
Zirps is nu in balbezit. Zirps passt de bal in één keer door. Tuomenvirta is nu in balbezit. Lampe verovert de bal door een tackle van achteren. Lampe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Saariluoto rent richting de bal. Lampe onderschept slim de pass. Hollanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampe onderschept slim de pass. Lampe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ofenmacher geeft een hoge lob. Tuomenvirta heeft problemen om de bal te vangen. Lampe rent richting de bal. Lampe haalt uit met een fantastische trap. Seppälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:3

26e minuut.
Zirps passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drechsler de bal. Drechsler met een sublieme pass. Kies is nu in balbezit. Kies draait met de bal, schiet en ... Seppälä bokst de bal weg. Drechsler rent richting de bal. Drechsler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:4

30e minuut.
Laukas passt de bal zonder na te denken. Klosterhuber geeft de bal voor. Kies is nu in balbezit. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kies rent richting de bal. Kies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jung geeft een lange en hoge pass. Kies rent richting de bal. Siikasalo begaat een overtreding. Siikasalo krijgt een gele kaart. Kies is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klosterhuber met een snel genomen vrije trap. Lampe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Laukas heeft problemen om de bal te vangen. Laukas met een sublieme pass. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider speelt de bal door. Zirps geeft een hoge lob. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Niederer passt de bal met de wreef. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber passt de bal met de wreef. Kies is nu in balbezit. Kies schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zirps is nu in balbezit. Zirps passt de bal met de wreef. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler haalt uit met een fantastische trap. Seppälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 65%, Vienna Maniacs 35%.
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:5

52e minuut.
Tuomenvirta heeft problemen om de bal te vangen. Niederer probeert naar een medespeler te passen. Drechsler rent richting de bal. Drechsler schiet op doel. Seppälä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:6

54e minuut.
Ofenmacher kopt de bal weg. Klosterhuber heeft problemen om de bal te vangen. Klosterhuber passt de bal zonder na te denken. Kies is nu in balbezit. Kies schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saariluoto kopt de bal weg. Nurmikoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler draait met de bal, schiet en ... Seppälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:7

64e minuut.
Inworp. Zirps met een snelle inworp. Lampe is nu in balbezit. Lampe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:8

72e minuut.
Hollanti met een snelle inworp. Puistosalmi rent richting de bal. Strohschneider legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puistosalmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Leikola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wohlfahrt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klosterhuber is nu in balbezit. Klungelig pakt Klosterhuber de bal. Klosterhuber geeft een lange en hoge pass. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler draait met de bal, schiet en ... Seppälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Lehtimäki is nu in balbezit. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber passt de bal in één keer door. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kies rent richting de bal. Kies draait met de bal, schiet en ... Seppälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lampe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 69%, Vienna Maniacs 31%.
FC Capitano - Vienna Maniacs 0:8