Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brasovia FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2386
Brasovia FC best din banat
Attack Tactiek extrema falsa
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 30.2
excellent Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Murdzak met de inworp. Tronhuus geeft een hoge lob. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Plaskie rent richting de bal. Tronhuus rent richting de bal. Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Murdzak met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Sermak verovert de bal door een tackle van achteren. Krogsgaard onderschept slim de pass. Krogsgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Faubert geeft een hoge lob. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru is nu in balbezit. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pintea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istvan is nu in balbezit. Istvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Olaru speelt de bal door. Istvan is nu in balbezit. Pintea begaat een overtreding. Pintea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 51%, best din banat 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasovia FC - best din banat 0:0

46e minuut.
Pescaru speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams speelt de bal door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - best din banat 1:0

53e minuut.
Tanboğa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olaru is nu in balbezit. Olaru passt de bal in één keer door. Tronhuus geeft een lange en hoge pass. Panait is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Faubert rent richting de bal. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Krogsgaard is nu in balbezit. Krogsgaard schiet op doel. Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - best din banat 2:0

65e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams rent richting de bal. Adams speelt de bal door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Ghinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanboğa rent richting de bal. Pescaru onderschept slim de pass. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - best din banat 3:0

80e minuut.
Tanboğa heeft problemen om de bal te vangen. Tanboğa geeft de bal voor. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin schiet op doel. Rogoveanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - best din banat 3:1

87e minuut.
Panait geeft de bal voor. Murdzak speelt de bal door. Krogsgaard rent richting de bal. Krogsgaard schiet op doel. Ghinescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - best din banat 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 56%, best din banat 44%.
Brasovia FC - best din banat 4:1