Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jizni Supi Praha Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3007
Jizni Supi Praha FK STUMBRAS
4 - 4 - 2 wing Tactiek tikimybe
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
20.5 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Bogieł rent richting de bal. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Markiel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Argentiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentiero passt de bal zonder na te denken. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga geeft de bal voor. Simon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:1

20e minuut.
Simon met een sublieme pass. Dancs is nu in balbezit. Bellacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap. Markiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:2

23e minuut.
Argentiero met de inworp. Bellacchi rent richting de bal. Cilibeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellacchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellacchi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:3

24e minuut.
Simon met een sublieme pass. Bellacchi rent richting de bal. Kufieta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kufieta krijgt een gele kaart. Bellacchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostroga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bellacchi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dancs met een sublieme pass. Fassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann geeft de bal voor. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:4

26e minuut.
Simon passt de bal zonder na te denken. Bogieł rent richting de bal. Bogieł geeft een hoge lob. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:5

44e minuut.
Fassmann rent richting de bal. Peleš probeert naar een medespeler te passen. Ihtijarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihtijarević schiet op doel. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 64%, FK STUMBRAS 36%.
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:5

46e minuut.
Nicolici komt het veld opgelopen. Jančauskas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jančauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Jančauskas geeft een hoge lob. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici schiet op doel. Markiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:6

51e minuut.
Inworp. Preiano komt het veld opgelopen. Palmer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walendzik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Bellacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bellacchi geeft een hoge lob. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:7

65e minuut.
Cilibeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argentiero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Preiano rent richting de bal. Preiano geeft een lange en hoge pass. Hobst is nu in balbezit. Hobst geeft de bal voor. Bellacchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Markiel trapt de bal weg van het doel. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostroga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Bogieł met een snelle inworp. Jančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Solti krijgt een gele kaart. Jančauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jančauskas met een snel genomen vrije trap. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:8

82e minuut.
Daar is Hobst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogieł rent richting de bal. Met opzet legt Hobst zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hobst moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hobst schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gəncəli met een snelle inworp. Ostroga speelt de bal door. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel. Markiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bellacchi rent richting de bal. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 68%, FK STUMBRAS 32%.
Jizni Supi Praha - FK STUMBRAS 0:9