Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:45
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Skarland Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1829
FC Skarland FC Pijaki Zajączki
New Tactics 1.0 Tactiek Mistrzowska
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten very good
solid Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Rivaldo passt de bal met de wreef. Caillot is nu in balbezit. Caillot passt de bal in één keer door. Francese rent richting de bal. Francese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rosiecki met de inworp. Glavina is nu in balbezit. Glavina passt de bal zonder na te denken. Einfalt rent richting de bal. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FC Pijaki Zajączki 0:1

15e minuut.
Lubański passt de bal in één keer door. Einfalt heeft problemen om de bal te vangen. Einfalt geeft een hoge lob. Francese rent richting de bal. Francese haalt uit met een fantastische trap. Pintér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dyluś geeft de bal voor. Wężyk rent richting de bal. Wężyk passt de bal zonder na te denken. Caillot geeft de bal voor. Einfalt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FC Pijaki Zajączki 0:2

18e minuut.
Smalec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caillot met een snelle inworp. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pintér trapt de bal weg. Wężyk kopt de bal weg. Smalec controleert de bal met de borst. Francese is nu in balbezit. Francese schiet op doel. Pintér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rivaldo passt de bal zonder na te denken. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Smalec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smalec krijgt een gele kaart. Francese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Einfalt neemt zijn aanloop. Pintér bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Koszut passt de bal zonder na te denken. Glavina rent richting de bal. Glavina speelt de bal door. Einfalt is nu in balbezit. Einfalt schiet op doel. Pintér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot geeft een lange en hoge pass. Daar is Love, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Einfalt haalt uit met een fantastische trap. Pintér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rosiecki passt de bal in één keer door. Glavina heeft problemen om de bal te vangen. Glavina speelt de bal door. Francese heeft problemen om de bal te vangen. Francese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Myszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintér met een sublieme pass. Caillot kopt de bal weg. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Evans kopt de bal weg. Zduniec heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec passt de bal in één keer door. Lubański rent richting de bal. Lubański geeft de bal voor. Bichel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 72%, FC Pijaki Zajączki 28%.
FC Skarland - FC Pijaki Zajączki 0:2

46e minuut.
Oliseh komt het veld opgelopen. Bojko komt het veld opgelopen. Klama komt het veld opgelopen. Souza komt het veld opgelopen. Barreto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Stanishev met een sublieme pass. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki passt de bal met de wreef. Peneş rent richting de bal. Peneş schiet op doel. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza passt de bal zonder na te denken. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama haalt uit met een fantastische trap. Pintér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FC Pijaki Zajączki 0:3

58e minuut.
Klama passt de bal zonder na te denken. Glavina is nu in balbezit. Glavina speelt de bal door. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh draait met de bal, schiet en ... Pintér bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Oliseh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliseh passt de bal zonder na te denken. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Souza probeert naar een medespeler te passen. Rivaldo met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idoraş komt het veld opgelopen. Zdyb komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pintér met een sublieme pass. Zduniec kopt de bal weg. Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki haalt uit met een fantastische trap. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza passt de bal in één keer door. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama draait met de bal, schiet en ... Pintér probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 71%, FC Pijaki Zajączki 29%.
FC Skarland - FC Pijaki Zajączki 0:3