Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cattivi Ragazzi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1113
Cattivi Ragazzi Glatzesträhler Lozärn
442 dan2 Tactiek 442_2
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
23.2 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Hadži Marković met een sublieme pass. Rák rent richting de bal. Rák speelt de bal door. Daar is Hennig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Filzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Hennig is nu in balbezit. Hennig passt de bal zonder na te denken. Urben is nu in balbezit. Urben draait met de bal, schiet en ... Filzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rák geeft de bal voor. Hennig maakt een snoekduik en kopt de bal. Urben heeft problemen om de bal te vangen. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Filzi bokst de bal weg.

12e minuut.
Huertas heeft problemen om de bal te vangen. Rák geeft een hoge lob. Sobierajski kopt de bal weg. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdul Aziz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berner rent richting de bal. Faraldi onderschept slim de pass. Faraldi schiet op doel. Beney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Huertas kopt de bal weg. Inworp. Rák met de inworp. Hadži Marković is nu in balbezit. Hadži Marković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Reber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadži Marković rent richting de bal. Hadži Marković geeft een hoge lob. Urben is nu in balbezit. Urben haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cattivi Ragazzi 57%, Glatzesträhler Lozärn 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cattivi Ragazzi - Glatzesträhler Lozärn 0:0

50e minuut.
Rák draait met de bal, schiet en ... Urben probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hennig rent richting de bal. Hennig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattivi Ragazzi - Glatzesträhler Lozärn 0:1

69e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig passt de bal met de wreef. Rák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rák geeft de bal voor. Urben maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Magro onderschept slim de pass. Magro passt de bal zonder na te denken. Hennig speelt de bal door. Reber is nu in balbezit. Reber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Renggli rent richting de bal. Faraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Urdea is nu in balbezit. Urdea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Spinosa is nu in balbezit. Hennig verovert de bal door een tackle van achteren. Hennig probeert naar een medespeler te passen. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Urben schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cattivi Ragazzi 42%, Glatzesträhler Lozärn 58%.
Cattivi Ragazzi - Glatzesträhler Lozärn 0:1