Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KTPN PIŁA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2355
KTPN PIŁA Kwadratura Koła
3-5-2 OFF Tactiek 4-4-2
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 29.4
very good Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Chiniewicz rent richting de bal. Zelen rent richting de bal. Met opzet legt Chiniewicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chiniewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chiniewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zelen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Łydkowski de bal. Ornth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornth geeft een hoge lob. Ulvin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zelen geeft een lange en hoge pass. Kosider kopt de bal weg. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegun met een sublieme pass. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lattina passt de bal zonder na te denken. García Bermejo met een sublieme pass. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin draait met de bal, schiet en ... Marciniszyn probeert de bal aan de voet te houden. Grot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Niemierka is nu in balbezit. Kopacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemierka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ornth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ulvin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ballester geeft een hoge lob. Ulvin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Bermejo is nu in balbezit. García Bermejo passt de bal met de wreef. Biegun geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ornth is nu in balbezit. Ornth passt de bal in één keer door. García Bermejo probeert naar een medespeler te passen. Biegun bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lattina speelt de bal door. Biegun is nu in balbezit. Biegun passt de bal zonder na te denken. Ulvin rent richting de bal. Ulvin haalt uit met een fantastische trap. Grot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kosider geeft de bal voor. Inworp. Biegun met de inworp. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 25%, Kwadratura Koła 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KTPN PIŁA - Kwadratura Koła 0:0

48e minuut.
Kosider controleert de bal met de borst. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin geeft een lange en hoge pass. Daar is Nieziemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka rent richting de bal. Paal!

54e minuut.
Zelen geeft een lange en hoge pass. García Bermejo controleert de bal met de borst. Met opzet legt Mihoc zijn tegenspeler op de grond. Mihoc krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ulvin passt de bal in één keer door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin schiet op doel. Grot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Kwadratura Koła 1:0

66e minuut.
Kosider geeft een hoge lob. Biegun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bueno naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Ornth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ballester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballester speelt de bal door. Niemierka rent richting de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Grot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Grot met een harde bal richting middenveld. Lattina kopt de bal weg. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin schiet op doel. Grot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Kwadratura Koła 2:0

74e minuut.
Hajto heeft problemen om de bal te vangen. Ornth speelt de bal door. Ballester geeft een hoge lob. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kosider met een snelle inworp. García Bermejo probeert naar een medespeler te passen. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvin haalt uit met een fantastische trap. Grot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Kwadratura Koła 3:0

83e minuut.
Ballester is nu in balbezit. Ballester probeert naar een medespeler te passen. García Bermejo heeft problemen om de bal te vangen. García Bermejo geeft een lange en hoge pass. Ulvin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lattina onderschept slim de pass. Lattina passt de bal in één keer door. García Bermejo probeert naar een medespeler te passen. Biegun bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lattina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estrada komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ornth speelt de bal door. Ballester rent richting de bal. Ballester probeert naar een medespeler te passen. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 24%, Kwadratura Koła 76%.
KTPN PIŁA - Kwadratura Koła 3:0