Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz WNPK FC
allin Tactiek Treningowa
47% Balbezit 53%
12% Spel op eigen helft 88%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 46
weak Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


16e minuut.
Olaitz kopt de bal weg. Inworp. Gruszecki met een snelle inworp. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kaliszan probeert naar een medespeler te passen. Hejberg met een sublieme pass. Eensoo kopt de bal weg. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski draait met de bal, schiet en ... Hejberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Warszawski rent richting de bal. Warszawski draait met de bal, schiet en ... Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wierusz met een sublieme pass. Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Lamka passt de bal met de wreef. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - WNPK FC 1:0

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hejberg trapt de bal weg. Daar is Kaliszan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Lamka met een sublieme pass. Hejberg met een sublieme pass. Eensoo kopt de bal weg. Roczniak kan de bal niet met de borst controleren. Roczniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eensoo geeft een hoge lob. Inworp. Gruszecki met de inworp. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak schiet op doel. Hejberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gruszecki is nu in balbezit. Claes verovert de bal door een tackle van achteren. Claes speelt de bal door. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap. Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Aleluia trapt de bal weg. Roczniak probeert de bal met de borst te controleren. Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski schiet op doel. Hejberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Lamka speelt de bal door. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. Hejberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Jereb komt het veld opgelopen. Tekiela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 18%, WNPK FC 82%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - WNPK FC 1:0

46e minuut.
Rajtar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Claes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gruszecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roczniak rent richting de bal. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Lamka met een snelle inworp. Kaliszan rent richting de bal. Kaliszan passt de bal zonder na te denken. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - WNPK FC 2:0

56e minuut.
Kaliszan onderschept slim de pass. Kaliszan speelt de bal door. Klungelig pakt Warszawski de bal. Warszawski draait met de bal, schiet en ... Hejberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - WNPK FC 3:0

62e minuut.
Inworp. Gruszecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gjøen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lamka met de inworp. Klungelig pakt Warszawski de bal. Warszawski met een sublieme pass. Hejberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lamka met de inworp. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski met een sublieme pass. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lamka probeert naar een medespeler te passen. Roczniak rent richting de bal. Gjøen onderschept slim de pass. Kaliszan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliszan draait met de bal, schiet en ... Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gjøen speelt de bal door. Inworp. Lamka met de inworp. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rajtar trapt de bal weg van het doel. Gruszecki kopt de bal weg. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Hejberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 7%, WNPK FC 93%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - WNPK FC 3:0