Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azoranka Kraków 2023 Bagi FC Blue Stars
442 Gringorr Tactiek Tactic_BL
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten solid
average Passen weak
average Verdedigen weak


8e minuut.
Woods geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jadziński de bal. Bagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadziński onderschept slim de pass. Jadziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Schóber begaat een overtreding. Woods raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jadziński rent richting de bal. Jadziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:0

23e minuut.
Tragarz geeft een hoge lob. Schóber probeert de bal aan de voet te houden. Butor probeert naar een medespeler te passen. Uhas rent richting de bal. Uhas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chmielak passt de bal met de wreef. Jadziński is nu in balbezit. Herold begaat een overtreding. Herold krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Uhas is nu in balbezit. Price geeft de bal voor. Butor kopt de bal weg. Uhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhas geeft een lange en hoge pass. Bocsa bokst de bal weg. Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak begaat een overtreding. Pohánka raakt geblesseerd tijdens het duel. Miklósvári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kordek geeft een hoge lob. Inworp. Pohánka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sós de bal. Sós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Castronuovo speelt de bal door. Uhas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schóber. Schóber krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 45%, Bagi FC Blue Stars 55%.
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:0

50e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Castronuovo is nu in balbezit. Herold begaat een overtreding. Herold krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Miklósvári probeert de bal met de borst te controleren. Atanga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castronuovo. Castronuovo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Miklósvári speelt de bal door. Burcsa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castronuovo. Castronuovo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Chmielak met een sublieme pass. Pohánka probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov rent richting de bal. Burcsa rent richting de bal. Burcsa draait met de bal, schiet en ... Talkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Butor is nu in balbezit. Butor speelt de bal door. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 48%, Bagi FC Blue Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Burcsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov onderschept slim de pass. Butor probeert naar een medespeler te passen. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Əmirbəyov kopt de bal weg. Tragarz heeft problemen om de bal te vangen. Schóber geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

98e minuut.
Kordek rent richting de bal. Pohánka rent richting de bal. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel. Talkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:2

102e minuut.
Akácz geeft een lange en hoge pass. Atanga rent richting de bal. Atanga passt de bal met de wreef. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. Talkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 69%, Bagi FC Blue Stars 31%.
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 49%, Bagi FC Blue Stars 51%.
Azoranka Kraków 2023 - Bagi FC Blue Stars 1:2