Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fernando Mattos
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1906
Albatroz F.C Amigos da 15 FC
2 x 2 Tactiek 2x2
40% Balbezit 60%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten waardeloos
slecht Passen goed
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Doeltrap. Rey met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Bry de bal onder controle te krijgen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Mascaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rivellino rent richting de bal. Rivellino draait met de bal, schiet en ... Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. Rivellino rent richting de bal. Rivellino schiet op doel. Rey bokst de bal weg. Rivellino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Albatroz F.C - Amigos da 15 FC 0:1

14e minuut.
Turtă heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paquetá neemt de hoekschop. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albatroz F.C - Amigos da 15 FC 1:1

21e minuut.
Anastasov is nu in balbezit. Bry onderschept slim de pass. Bry speelt de bal door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino schiet op doel. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivellino rent richting de bal. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
García Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquetá met een snelle inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino passt de bal in één keer door. Paquetá is nu in balbezit. Bry verovert de bal door een tackle van achteren. Bry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albatroz F.C - Amigos da 15 FC 1:2

30e minuut.
Papadiamantis passt de bal zonder na te denken. Baveas rent richting de bal. Baveas geeft de bal voor. Rivellino probeert de bal met de borst te controleren. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albatroz F.C 62%, Amigos da 15 FC 38%.
Albatroz F.C - Amigos da 15 FC 1:2

48e minuut.
Rivellino kopt de bal weg. Bry met een sublieme pass. Rivellino heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino draait met de bal, schiet en ... Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albatroz F.C - Amigos da 15 FC 1:3

55e minuut.
Baveas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquetá met een snelle inworp. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baveas speelt de bal door. Turtă is nu in balbezit. Turtă geeft de bal voor. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Baveas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquetá met de inworp. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bry passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquetá met de inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rivellino rent richting de bal. Paquetá verovert de bal door een tackle van achteren. Paquetá geeft de bal voor. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bry rent richting de bal. Bry passt de bal in één keer door. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino schiet op doel. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Paquetá passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rivellino neemt de hoekschop. Bry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rey speelt de bal door. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mascaroni trapt de bal weg van het doel. Paquetá kopt de bal weg. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel. Mascaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Amora de bal. Simões is nu in balbezit. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. Mascaroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albatroz F.C 48%, Amigos da 15 FC 52%.
Albatroz F.C - Amigos da 15 FC 1:3