Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sajószöged KTK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1607
Sajószöged KTK FC Kopilo
4--3--3 Tactiek 451mata
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 25.4
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Demoortere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur speelt de bal door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. Englert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Brasseur rent richting de bal. Stračák onderschept slim de pass. Stračák passt de bal in één keer door. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ... Englert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaj neemt de hoekschop. Nyúl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sipeki met een sublieme pass. Brasseur rent richting de bal. Brasseur passt de bal in één keer door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Condron is nu in balbezit. Condron passt de bal in één keer door. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištvanić onderschept slim de pass. Ištvanić haalt uit met een fantastische trap. Schóber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - FC Kopilo 0:1

20e minuut.
Nyúl rent richting de bal. Biesmans onderschept slim de pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Vidiella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged KTK - FC Kopilo 1:1

20e minuut.
Condron met een sublieme pass. Ursu rent richting de bal. Vidiella is nu in balbezit. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Avdić speelt de bal door. Végvári is nu in balbezit. Vidiella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidiella krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Brasseur kopt de bal weg. Nyúl rent richting de bal. Nyúl passt de bal in één keer door. Vitray is nu in balbezit. Vitray schiet op doel. De bal raakt de paal. Englert bokst de bal weg.

29e minuut.
Vidiella geeft de bal voor. Ogăraru kopt de bal weg. Koczka speelt de bal door. Ištvanić is nu in balbezit. Ištvanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Koczka probeert naar een medespeler te passen. Végvári rent richting de bal. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Csapó probeert naar een medespeler te passen. Brasseur is nu in balbezit. Sipeki geeft de bal voor. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 38%, FC Kopilo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sajószöged KTK - FC Kopilo 1:1

49e minuut.
Gujdár geeft een lange en hoge pass. Vitray probeert de bal aan de voet te houden. Sipeki kopt de bal weg. Daar is Végvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végvári schiet op doel. Englert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Stračák heeft problemen om de bal te vangen. Sipeki is nu in balbezit. Sipeki passt de bal zonder na te denken. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ... Englert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - FC Kopilo 2:1

57e minuut.
Demoortere geeft een hoge lob. Ogăraru kopt de bal weg. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištvanić onderschept slim de pass. Ištvanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Vitray rent richting de bal. Vitray speelt de bal door. Klungelig pakt Végvári de bal. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Biesmans passt de bal met de wreef. Brasseur rent richting de bal. Brasseur passt de bal zonder na te denken. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Demoortere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaj met een snelle inworp. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 34%, FC Kopilo 66%.
Sajószöged KTK - FC Kopilo 2:1