Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ninho da Águia
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6308
Águias FC Marajoara F C
442 Friendly Tactiek Palmeiras29
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.2 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
Canhotinha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piot met een snelle inworp. Opat rent richting de bal. Opat draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Viana geeft een lange en hoge pass. Piot rent richting de bal. Piot met een sublieme pass. Opat bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kotuniak speelt de bal door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat is nu in balbezit. Opat schiet op doel. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Marajoara F C 0:1

17e minuut.
Canhotinha rent richting de bal. Canhotinha geeft een lange en hoge pass. Daar is Piot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Zawidowski met een snelle inworp. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat verovert de bal door een tackle van achteren. Opat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Piot geeft een lange en hoge pass. Rosalém met een sublieme pass. Klungelig pakt Opat de bal. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Kotuniak de bal. Zawidowski rent richting de bal. Zawidowski geeft de bal voor. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Braz rent richting de bal. Zawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawidowski probeert naar een medespeler te passen. Opat rent richting de bal. Opat haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zawidowski met een sublieme pass. Opat heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 77%, Marajoara F C 23%.
Águias FC - Marajoara F C 0:1

46e minuut.
Zawidowski probeert naar een medespeler te passen. Braz met een sublieme pass. Opat bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Marajoara F C 0:2

59e minuut.
Daar is Verkoppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkoppen passt de bal in één keer door. Opat rent richting de bal. Opat schiet op doel. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Marajoara F C 0:3

70e minuut.
Braz geeft een hoge lob. Inworp. Zawidowski met een snelle inworp. Opat is nu in balbezit. Opat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizelioğlu rent richting de bal. Rizelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Opat bereikt de bal nog maar net als eerste. Opat schiet op doel. Betka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Marajoara F C 0:4

83e minuut.
Opat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizelioğlu is nu in balbezit. Rizelioğlu passt de bal met de wreef. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Canhotinha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piot met de inworp. Opat is nu in balbezit. Opat schiet op doel. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godoy speelt de bal door. Klungelig pakt Rizelioğlu de bal. Rizelioğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Valadares de bal onder controle te krijgen. Rizelioğlu rent richting de bal. Rizelioğlu geeft de bal voor. Opat rent richting de bal. Opat haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 61%, Marajoara F C 39%.
Águias FC - Marajoara F C 0:4