Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kalil F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2287
Kalil F.C Vasco FCR
442 Tactiek Tática 2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 36.4
good Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini speelt de bal door. Buczacki is nu in balbezit. Buczacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Querubim rent richting de bal. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Krejč onderschept slim de pass. Krejč geeft een hoge lob. Gromadzki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bellini speelt de bal door. Tilico heeft problemen om de bal te vangen. Tilico passt de bal in één keer door. Pomorski heeft problemen om de bal te vangen. Pomorski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hrovatin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rokkos de bal. Bardi rent richting de bal. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Imbacher rent richting de bal. Imbacher geeft een lange en hoge pass. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Vasco FCR 1:0

26e minuut.
Tuğracıbaşı kopt de bal weg. Villalta met een sublieme pass. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin passt de bal met de wreef. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Krejč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krejč passt de bal met de wreef. Requena met een sublieme pass. Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki draait met de bal, schiet en ... Paal! Lalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Querubim is nu in balbezit. Tuğracıbaşı onderschept slim de pass. Tuğracıbaşı speelt de bal door. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Fanni met een harde bal richting middenveld. Luque kopt de bal weg. Pomorski rent richting de bal. Pomorski schiet op doel. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ribeiro kopt de bal weg. Lónich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buczacki rent richting de bal. Buczacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Vasco FCR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 54%, Vasco FCR 46%.
Kalil F.C - Vasco FCR 2:0

59e minuut.
Gromadzki onderschept slim de pass. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft een hoge lob. Buczacki rent richting de bal. Buczacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Norger geeft een hoge lob. Tilico kopt de bal weg. Buczacki is nu in balbezit. Buczacki schiet op doel. Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Vasco FCR 3:0

77e minuut.
Krejč geeft een lange en hoge pass. Wieprzęć bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieprzęć geeft de bal voor. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski draait met de bal, schiet en ... Lalas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 59%, Vasco FCR 41%.
Kalil F.C - Vasco FCR 3:0