Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Divino Amore playreal
4-4-1-1 test Tactiek play 5 xxx
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
72.9 gemiddelde waardering 69.9
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


8e minuut.
Börcsök is nu in balbezit. Börcsök passt de bal met de wreef. Rayman met een sublieme pass. Gutschoven heeft problemen om de bal te vangen. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podobiński met een snelle inworp. Chromik geeft de bal voor. Bracciale springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Divino Amore - playreal 1:1

17e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioppi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutschoven. Gutschoven krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk geeft de bal voor. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mihai trapt de bal weg van het doel. Podobiński speelt de bal door. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan geeft een hoge lob. Bracciale springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 2:1

33e minuut.
Krzyżan heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżan passt de bal in één keer door. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri geeft een lange en hoge pass. Bracciale maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Podobiński met een sublieme pass. Chromik geeft de bal voor. Bracciale krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Mihai met een harde bal richting middenveld. Forestier kopt de bal weg. Maresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maresca schiet op doel. Doles bokst de bal weg. Maresca geeft de bal voor. Ioppi speelt de bal door. Rayman rent richting de bal. Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Maresca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 40%, playreal 60%.
A.C. Divino Amore - playreal 2:1

57e minuut.
Biniaszczyk onderschept slim de pass. Biniaszczyk speelt de bal door. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan geeft de bal voor. Bracciale maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chiper geeft de bal voor. Inworp. Chromik met de inworp. Podobiński geeft een hoge lob. Bracciale krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik passt de bal in één keer door. Daar is Bracciale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracciale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Krzyżan heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżan probeert naar een medespeler te passen. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 3:1

68e minuut.
Bracciale heeft problemen om de bal te vangen. Chiriac met een sublieme pass. Mendoza geeft een hoge lob. Bracciale rent richting de bal. Bracciale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Börcsök passt de bal in één keer door. Chromik is nu in balbezit. Rayman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rayman krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Gutschoven de bal. Mendoza maakt een afschuwelijke overtreding. Gutschoven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Börcsök zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutschoven springt en kopt de bal. Paal!

83e minuut.
Forestier geeft de bal voor. Maresca rent richting de bal. Biniaszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maresca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutschoven neemt de penalty, wat een uithaal! Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 3:2

87e minuut.
Krzyżan rent richting de bal. Trincado begaat een overtreding. Krzyżan raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzyżan met een snel genomen vrije trap. Bracciale maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 4:2

90e minuut.
Börcsök geeft een lange en hoge pass. Maresca kopt de bal weg. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven schiet op doel. Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 43%, playreal 57%.
A.C. Divino Amore - playreal 4:2