Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Almiron Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2400
Almiron Ed. Barcelona
Almirons 352 Tactiek Xande3
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 34.6
good Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen weak


3e minuut.
Queiroz speelt de bal door. Atala speelt de bal door. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ... Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - Ed. Barcelona 0:1

7e minuut.
Epremyan speelt de bal door. Tarasiuk kopt de bal weg. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Epremyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Almiron - Ed. Barcelona 1:1

11e minuut.
Tarasiuk passt de bal in één keer door. Łoskot is nu in balbezit. Batatinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batatinha krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Queiroz onderschept slim de pass. Queiroz probeert naar een medespeler te passen. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Radinović rent richting de bal. Radinović geeft de bal voor. Daar is Slootmaekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Epremyan trapt de bal weg van het doel. Atala kopt de bal weg. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Epremyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tarasiuk kopt de bal weg. Pantilov rent richting de bal. Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łoskot de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - Ed. Barcelona 2:1

33e minuut.
Aldrete rent richting de bal. Aldrete met een sublieme pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Almiron - Ed. Barcelona 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 35%, Ed. Barcelona 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almiron - Ed. Barcelona 2:2

46e minuut.
Manu komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Stosik komt het veld opgelopen. Priewasser komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Priewasser is nu in balbezit. Priewasser speelt de bal door. Yamashita rent richting de bal. Łoskot onderschept slim de pass. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu geeft een hoge lob. Edman kopt de bal weg. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Epremyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - Ed. Barcelona 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 31%, Ed. Barcelona 69%.
Almiron - Ed. Barcelona 3:2