Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UCV48 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2870
UCV48 FC Minune
442 V1 Tactiek Amical
53% Balbezit 47%
5% Spel op eigen helft 95%
63 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 33
outstanding Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Zülfüqarlı speelt de bal door. Butacu rent richting de bal. Butacu passt de bal in één keer door. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Qəribli haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall speelt de bal door. Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxinhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 1:0

4e minuut.
Kafarski rent richting de bal. Kafarski geeft een lange en hoge pass. Qəribli kopt de bal weg. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 2:0

7e minuut.
Hall met een sublieme pass. Borowy probeert naar een medespeler te passen. Qəribli kopt de bal weg. Coxinhas controleert de bal met de borst. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 3:0

9e minuut.
Amigão is nu in balbezit. Amigão speelt de bal door. Daar is Zülfüqarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu passt de bal in één keer door. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas schiet op doel. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 4:0

13e minuut.
Rădulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hall probeert naar een medespeler te passen. Coxinhas heeft problemen om de bal te vangen. Coxinhas schiet op doel. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 5:0

15e minuut.
Jaruga met een sublieme pass. Dubuc heeft problemen om de bal te vangen. Dubuc speelt de bal door. Butacu is nu in balbezit. Butacu passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 6:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaruga met een snelle inworp. Hall speelt de bal door. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 7:0

19e minuut.
Dubuc is nu in balbezit. Dubuc met een sublieme pass. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 8:0

22e minuut.
Daar is Butacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas schiet op doel. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 9:0

23e minuut.
Borowy rent richting de bal. Borowy geeft een hoge lob. Hall kopt de bal weg. Coxinhas heeft problemen om de bal te vangen. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borowy met een sublieme pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 10:0

29e minuut.
Palikot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inguanti komt het veld opgelopen. Jaruga met een snelle inworp. Hall speelt de bal door. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Borowy probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butacu neemt de hoekschop. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 11:0

32e minuut.
Jaruga met een sublieme pass. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli speelt de bal door. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 12:0

34e minuut.
Hall probeert de bal met de borst te controleren. Hall met een sublieme pass. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butacu rent richting de bal. Butacu met een sublieme pass. Wakulczyk met een sublieme pass. Hall heeft problemen om de bal te vangen. Hall schiet op doel. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rădulescu rent richting de bal. Hall onderschept slim de pass. Hall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 13:0

37e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal zonder na te denken. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 14:0

38e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 15:0

39e minuut.
Klungelig pakt Jaruga de bal. Jaruga speelt de bal door. Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxinhas schiet op doel. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 16:0

40e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Qəribli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butacu speelt de bal door. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 17:0

42e minuut.
Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga speelt de bal door. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 18:0

43e minuut.
Butacu probeert naar een medespeler te passen. Dubuc speelt de bal door. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Borowy trapt de bal weg van het doel. Hall kopt de bal weg. Zülfüqarlı heeft problemen om de bal te vangen. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 19:0

45e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 5%, FC Minune 95%.
UCV48 - FC Minune 20:0

46e minuut.
Hall controleert de bal met de borst. Hall passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zülfüqarlı de bal. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Qəribli passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Qəribli met een sublieme pass. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 21:0

51e minuut.
Klungelig pakt Coxinhas de bal. Qəribli rent richting de bal. Qəribli probeert naar een medespeler te passen. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas schiet op doel. Borowy bokst de bal weg. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 22:0

52e minuut.
Inguanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanti geeft een lange en hoge pass. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 23:0

53e minuut.
Mostowiak geeft de bal voor. Qəribli kopt de bal weg. Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Coxinhas de bal. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 24:0

54e minuut.
Kafarski rent richting de bal. Kafarski geeft een lange en hoge pass. Qəribli is nu in balbezit. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 25:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaruga met de inworp. Hall probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Hall rent richting de bal. Hall speelt de bal door. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 26:0

58e minuut.
Jaruga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hall met een sublieme pass. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Zülfüqarlı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 27:0

62e minuut.
Hall controleert de bal met de borst. Hall met een sublieme pass. Klungelig pakt Coxinhas de bal. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 28:0

64e minuut.
Inworp. Jaruga met een snelle inworp. Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall passt de bal zonder na te denken. Coxinhas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 29:0

65e minuut.
Petre geeft een hoge lob. Coxinhas kopt de bal weg. Zülfüqarlı heeft problemen om de bal te vangen. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 30:0

69e minuut.
Dubuc geeft een hoge lob. Butacu met een sublieme pass. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 31:0

71e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Borowy probeert naar een medespeler te passen. Hall rent richting de bal. Hall geeft een lange en hoge pass. Coxinhas maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wakulczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Qəribli de bal. Qəribli met een sublieme pass. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butacu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Coxinhas de bal. Coxinhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 32:0

73e minuut.
Wakulczyk speelt de bal door. Hall met een sublieme pass. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 33:0

74e minuut.
Hall passt de bal met de wreef. Jaruga probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 34:0

76e minuut.
Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli met een sublieme pass. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 35:0

78e minuut.
Dubuc speelt de bal door. Qəribli is nu in balbezit. Qəribli met een sublieme pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 36:0

80e minuut.
Mostowiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaruga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall draait met de bal, schiet en ... Borowy bokst de bal weg.

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaruga zal de hoekschop nemen. Qəribli kan de bal niet met de borst controleren. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı schiet op doel. Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 37:0

82e minuut.
Jaruga met de inworp. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal met de wreef. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Butacu met een sublieme pass. Hall rent richting de bal. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zülfüqarlı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 38:0

87e minuut.
Hüttenbrenner onderschept slim de pass. Hüttenbrenner geeft de bal voor. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 39:0

87e minuut.
Hall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trzeciak komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Petre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inguanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanti geeft de bal voor. Qəribli is nu in balbezit. Qəribli met een sublieme pass. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - FC Minune 40:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 6%, FC Minune 94%.
UCV48 - FC Minune 40:0