Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Burtik Arad Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2484
Burtik Arad Rit Mus
Normal Tactiek HOVIRAG
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pane rent richting de bal. Pane draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ward de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Young met een harde bal richting middenveld. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin passt de bal zonder na te denken. Piersic speelt de bal door. Şelaru rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dobrin geeft de bal voor. Azzopardi heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru is nu in balbezit. Şelaru rent richting de bal. Şelaru draait met de bal, schiet en ... Young bokst de bal weg.

24e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burtik Arad - Rit Mus 0:1

27e minuut.
Pajda rent richting de bal. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
bin Mohd Derus geeft de bal voor. Azzopardi heeft problemen om de bal te vangen. Şelaru begaat een overtreding. Şelaru krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu geeft de bal voor. Azzopardi is nu in balbezit. Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pescaru rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burtik Arad 76%, Rit Mus 24%.
Burtik Arad - Rit Mus 0:1

53e minuut.
bin Mohd Derus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Derus geeft een lange en hoge pass. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Burtik Arad - Rit Mus 0:2

57e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Şelaru kopt de bal weg. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burtik Arad - Rit Mus 0:3

67e minuut.
Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă met een sublieme pass. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burtik Arad - Rit Mus 0:4

69e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burtik Arad - Rit Mus 0:5

74e minuut.
Vasilescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahen. Vasilescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciuchiţă met een snel genomen vrije trap. Daar is Şelaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
bin Mohd Derus probeert naar een medespeler te passen. Piersic rent richting de bal. Piersic met een sublieme pass. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Young trapt de bal weg van het doel. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru schiet op doel. Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dobrin met een sublieme pass. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu passt de bal in één keer door. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burtik Arad 85%, Rit Mus 15%.
Burtik Arad - Rit Mus 0:5