Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Torrense F.C Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2289
Torrense F.C URSAL
4-5-1 adap Tactiek MeioFechado
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 27
good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


7e minuut.
Batatais is nu in balbezit. Zanardo verovert de bal door een tackle van achteren. Kamás rent richting de bal. Zanardo verovert de bal door een tackle van achteren. Zanardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Kamás kan de bal niet met de borst controleren. Zanardo is nu in balbezit. Kamás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamás krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mac Allister geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grnčarov met de inworp. Farný geeft een lange en hoge pass. Zanardo springt en kopt de bal. Kurczab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - URSAL 0:1

28e minuut.
Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel begaat een overtreding. Serinyel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 25%, URSAL 75%.
Torrense F.C - URSAL 0:1

47e minuut.
Baskin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilmots is nu in balbezit. Komisarenko rent richting de bal. Salamida onderschept slim de pass. Salamida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Torres kopt de bal weg. Hašler geeft een hoge lob. Kecskés probeert de bal met de borst te controleren. Serinyel is nu in balbezit. Serinyel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baskin speelt de bal door. Salamida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hotić is nu in balbezit. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel schiet op doel. Naubūraitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kamás probeert naar een medespeler te passen. Trajano rent richting de bal. Trajano geeft de bal voor. Salamida springt en kopt de bal. Naubūraitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torrense F.C - URSAL 1:1

75e minuut.
Kamás rent richting de bal. Kamás passt de bal met de wreef. Trajano rent richting de bal. Trajano geeft een lange en hoge pass. Salamida springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wilmots rent richting de bal. Trajano onderschept slim de pass. Trajano geeft een lange en hoge pass. Serinyel rent richting de bal. Serinyel draait met de bal, schiet en ... Naubūraitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kamás verovert de bal door een tackle van achteren. Kamás probeert naar een medespeler te passen. Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano geeft een lange en hoge pass. Serinyel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Trajano verovert de bal door een tackle van achteren. Trajano geeft een hoge lob. Daar is Kecskés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamida is nu in balbezit. Salamida haalt uit met een fantastische trap. Naubūraitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hotić is nu in balbezit. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. Naubūraitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - URSAL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 6%, URSAL 94%.
Torrense F.C - URSAL 2:1