Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 16021
Eesti México
eesti_6 Tactiek Azcapotzalco
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
81.8 gemiddelde waardering 77.9
briljant Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


5e minuut.
Lavallén geeft een lange en hoge pass. Trafalgar kopt de bal weg. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een hoge lob. Trafalgar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lavallén rent richting de bal. Lavallén passt de bal met de wreef. Person rent richting de bal. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trafalgar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Victorino rent richting de bal. Victorino met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Trafalgar springt en kopt de bal. Tiisväli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal met de wreef. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een hoge lob. Trafalgar krijgt zijn hoofd ertegen. Tiisväli bokst de bal weg.

24e minuut.
Lavallén heeft problemen om de bal te vangen. Lavallén geeft een hoge lob. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - México 0:1

25e minuut.
Victorino speelt de bal door. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna verovert de bal door een tackle van achteren. Kersna geeft de bal voor. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lavallén verovert de bal door een tackle van achteren. Kersna is nu in balbezit. Kersna geeft de bal voor. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vanenurm met een sublieme pass. Primanin rent richting de bal. Salcedo is nu in balbezit. Primanin onderschept slim de pass. Primanin schiet op doel. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani haalt uit met een fantastische trap. Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti - México 1:1

41e minuut.
Jaagusoo speelt de bal door. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav passt de bal in één keer door. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 56%, México 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - México 1:1

55e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Person legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esquivel raakt geblesseerd tijdens het duel. Meri komt het veld opgelopen. Preciado komt het veld opgelopen. Ahjupera komt het veld opgelopen. Hansulo komt het veld opgelopen. Barbosa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - México 1:2

58e minuut.
Valter speelt de bal door. Ahjupera rent richting de bal. Preciado begaat een overtreding. Preciado krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Person heeft problemen om de bal te vangen. Person geeft een lange en hoge pass. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo met een sublieme pass. Ahjupera geeft de bal voor. Meri geeft de bal voor. Primanin krijgt zijn hoofd ertegen. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti - México 2:2

65e minuut.
Victorino geeft de bal voor. Ahjupera probeert naar een medespeler te passen. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft een hoge lob. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Primanin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Márquez komt het veld opgelopen. Pärna komt het veld opgelopen. Lagendik komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Tiisväli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - México 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 47%, México 53%.
Eesti - México 2:3